Apple verdubbelt productie van iPhones in India

Apple heeft de productie van iPhones in India verdubbeld. Een op de zeven telefoons van het Amerikaanse techbedrijf wordt nu in India vervaardigd. Apple voert zijn productie in India snel op om minder afhankelijk te worden van China, wegens de toenemende geopolitieke spanningen.

 

Meer krantenkoppen in België

Bert Bolle na eerste zege: “Deugddoend!”

Uiteenlopende emoties bij Bert Bolle (20) na twee thuiskoersen. De wedstrijd voor elites en beloften op kermismaandag leverde hem een eerste zege op. Enkele dagen later was hij in de profkermiskoers net niet attent genoeg.
The post Bert Bolle na eerste zege: “Deugddoend!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Zo zagen we Bianca Censori zelden: vrouw van Kanye West kiest voor ingetogen outfit tijdens solotrip

Bianca Censori (29) staat bekend om haar vaak nietsverhullende outfits. Maar nu zijn er nieuwe beelden opgedoken van de Australische architecte tijdens een wandeling in Melbourne met en onbekende vriend. De beelden dateren van mei, maar worden nu pas gedeeld op sociale media. Ze draagt een een donkere broek en een oversized trui, met de kap over haar hoofd. De

Lees meer »

Hoe noodzakelijk is luchtafweer voor de Antwerpse haven? “We zijn compleet onbeschermd en een vogel voor de kat”

Bart De Wever (N-VA) vreest dat de haven van Antwerpen wel eens vet omcirkeld kan staan op de Russische kaarten met potentiële doelwitten en pleit daarom voor een luchtafweersysteem in de koekenstad. Wat stelt de burgemeester voor? Hoe diep moeten we ervoor in de buidel tasten? Maar vooral: hoe kwetsbaar is ons land vandaag als Poetin op de knop duwt?

Lees meer »

“Belg is Europees kampioen pendelen”

De Belgen zijn Europees kampioen als het op pendelen aankomt. Zowel qua kilometers heen-en-terug als de pendeltijd staat ons land helemaal bovenaan in een groep van achttien Europese landen. Dat becijferde hr-bedrijf SD Worx na een onderzoek bij 18.000 werknemers, onder wie meer dan duizend Belgen.

Lees meer »

Onweer en felle wind treffen verschillende gemeentes in het Hageland

Een stevig onweer heeft donderdagavond voor wateroverlast gezorgd in verschillende gemeenten in het Hageland. De grootste ellende was voor Tremelo, Keerbergen, Tielt-Winge en Glabbeek. Straten en kelders liepen onder, daarbij kwam ook veel modder van de velden. In Glabbeek zorgde een soort van windhoos lokaal voor heel wat schade.

Lees meer »

Zes jongeren betrapt op nachtelijk zwemmen in zee: “Ga niet in het water als er geen redders zijn”

Afgelopen nacht liep een melding binnen bij de politie over mensen in zee. Rond 1.30 uur begaf de politie zich met spoed naar het strand. Er zouden zich een aantal personen in zee begeven. De patrouille gebruikte de zoeklichten van de dienstvoertuigen en kon zes zwemmende personen vaststellen.
The post Zes jongeren betrapt op nachtelijk zwemmen in zee: “Ga

Lees meer »

Ex-burgemeester Kortrijk Lieven Lybeer vrijgesproken van gesjoemel met onkostenvergoeding Tieltse Bouwmaatschappij

Lieven Lybeer (65), gewezen CD&V-schepen en voormalig waarnemend burgemeester van Kortrijk, is in beroep vrijgesproken voor gesjoemel met zijn onkostenvergoeding als directeur van de Tieltse Bouwmaatschappij. Het hof vindt de schriftvervalsing onvoldoende bewezen.
The post Ex-burgemeester Kortrijk Lieven Lybeer vrijgesproken van gesjoemel met onkostenvergoeding Tieltse Bouwmaatschappij appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrolijke kotstudente met één slecht kantje: na feestzomer begint nu het serieuze studiewerk voor prinses Louise

Ze heeft deze zomer stevig gefeest: in het nachtleven van Saint-Tropez met haar broer prins Aymeric (18) en op een mondain verjaardagsfeestje in Turijn met haar vader prins Laurent (60). Maar sinds deze week is het weer bittere ernst voor prinses Louise (20), nu ze haar universitaire studies in Maastricht heeft hervat. Maak kennis met de “herdershond van de koninklijke

Lees meer »