Wintertornooi petanque bij Brugse Gulden Kamer

Bij petanqueclub De Gulden Kamer uit Sint-Kruis vond een wintertornooi voor doubletten plaats met 32 ploegen, nadat zij tijdens vier schiftingsdagen telkens met vier teams verder konden. Teams uit het Brusselse, Luik en het Gentse namen deel, alsook een aantal spelers die op vertrouwde bodem naar de cochonnet wierpen.

“Van onze club waren we met verschillende doubletten”, rekent Yves Callebert, sportief verantwoordelijke en bestuurslid. De winnaars van de A-finale waren overigens Johan Claeys en Dieter Verplancke. Beiden hebben nog in PC De Gulden Kamer gespeeld. Winst voor de organiserende club was er wel in de B-finale met Dimitri Torreele en Jordi Seron. (ACR)

The post Wintertornooi petanque bij Brugse Gulden Kamer is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Bewoner (61) raakt gewond nadat hij brandende frietketel in rijwoning in Izegem probeert te blussen met water

Langs de Izegemstraat in Ingelmunster woedde zondagmiddag een zware brand. Een achtergebouw brandde volledig uit. De bewoner probeerde wellicht een brandende frietketel te blussen met water. Hij kreeg veel rook binnen en werd met lichte brandwonden naar het ziekenhuis gebracht.
The post Bewoner (61) raakt gewond nadat hij brandende frietketel in rijwoning in Izegem probeert te blussen met water

Lees meer »

Vragen over inclusieve speelpleinwerking

Tijdens de jongste gemeenteraad interpelleerde oppositieraadslid Martine Devisscher (Burgerbelangen) over de zogenaamde ‘inclusieve’ speelpleinwerking in Wingene. “Die werking staat wel erg vaag omschreven op de gemeentelijke webstek”, liet ze horen. En dus wou ze weten hoe een en ander wordt aangepakt.
The post Vragen over inclusieve speelpleinwerking appeared first on KW.be.

Lees meer »

Microsoft kampt opnieuw met storingen

Microsoft kampt opnieuw met storingen, deze keer met sommige Office-toepassingen en cloudservices. “We onderzoeken meldingen van problemen bij het verbinden met Microsoft-diensten wereldwijd”, zo heeft het techconcern meegedeeld.

Lees meer »