Tatianna start lessen ‘body & mind-wandelingen’ in Spiere: “We nemen mensen mee op wandel in de natuur”

Vanaf april start een nieuwe lessenreeks ‘body & mind-wandelingen’ met lesgever Tatianna Dejaegere. Deze lessenreeks combineert wandelen met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Er zijn tien outdoortrainingen voorzien. De start is op woensdag 10 april, aan de sluis in Spiere.

“We nemen mensen mee op wandel in de natuur”, verduidelijkt lesgeefster Tatianna Dejaegere, orthomoleculair therapeut, vitaliteits- en kleurcoach, yoga teacher, mind-walk-trainer en soul body fusion practitioner. Door onder meer ademhalingsoefeningen en yoga te doen, komen we dichter bij onszelf. Per wandeling voorzien we een ander thema. Vorig jaar waren er tien inschrijvingen, nu zitten we al aan vijftien. Dat moet zowat het maximum zijn. Het is de bedoeling dat wanneer ik iets zeg, iedereen het ook hoort. We werken met kleuren. Iedere kleur heeft een andere invloed. Groen werkt bijvoorbeeld ontspannend. Er worden ook voedingstips gegeven. Als vitaliteitscoach geef ik tips mee. Ongezond eten is je minder goed voelen. Gezond eten maakt mensen gelukkiger.” Naast Body & Mind geef ik ook nog yogalessen. Die versterken je lichaam dankzij de vele lichaamshoudingen. De focus ligt op je ademhaling om stress te reduceren. Ook 50+ MOVE. Op sporten staat al lang geen leeftijd meer. Met spierverstevigende oefeningen op muziek blijf je immers in conditie.”

Les op woensdag

“Hoe meer mensen erover lezen en weten, hoe meer ervan zullen willen proeven en genieten. Daar ben ik van overtuigd. Wie weet, komt er dan wel een volgende reeks in het najaar. Of meerdere, jaaaaa… Het pad naar een gezondere Mind en Body”, besluit de Moeskroense Tatianna Dejaegere. De les van Tatianna gaat door op woensdag, telkens van 18.30 tot 19.30 uur. De kostprijs voor deze lessenreeks is 50 euro voor inwoners en 60 euro voor niet-inwoners.

Inschrijven kan op https://reservaties.spiere-helkijn.be.

Meer info: sportdienst Spiere-Helkijn 056 45 55 57

The post Tatianna start lessen ‘body & mind-wandelingen’ in Spiere: “We nemen mensen mee op wandel in de natuur” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Op safari aan onze kust

Laten we meteen duidelijkheid scheppen: neen, we gaan niet op zoek naar olifanten, luipaarden, buffels, leeuwen of neushoorns oftewel de bekendste ‘Big Five’ aan onze kust. Wat de kustsafari dan wel inhoudt? Zes bezoekerscentra aan zee stellen deze zomer opnieuw hun ‘Big Five’ voor. Starten en eindigen doe je steeds aan een natuurbezoekerscentrum, met de
The post Op safari

Lees meer »

“Ik ben nogal chaotisch, dus ik moet me goed voorbereiden”: zo brengen onze BV’s hun vakantie door (deel 2)

Vakantie, dat staat voor veel mensen gelijk aan zon, zee en strand. Maar wat zijn de vakantieplannen van onze BV’s? Hoe proberen ze te ontspannen na een druk jaar? Onder meer Dimitri Vegas, Tanja Dexters en Zita Wauters verklappen hun ultieme vakantietips. “Verschillende plekken van de wereld zien en er niet zelf voor betalen … Dat is het voordeel aan

Lees meer »

Nummer 1722 geactiveerd voor risico op storm of wateroverlast

De federale overheidsdienst Binnenlandse Zaken heeft het noodnummer 1722 geactiveerd omdat het KMI waarschuwt voor slecht weer. Er is een risico op een storm of op wateroverlast, meldt Binnenlandse Zaken vrijdagavond in een persbericht.
The post Nummer 1722 geactiveerd voor risico op storm of wateroverlast appeared first on KW.be.

Lees meer »

Davy en Annick openen tweede fietsenwinkel in Sint-Andries: “Ook fietsleasing en webshop”

Davy en Annick Lauryssen hebben een tweede fietsenwinkel geopend in Sint-Andries. Ondertussen baten ze al twaalf jaar een succesvolle winkel uit in Varsenare. Er is ook een nieuwe webshop en samen zetten ze meer en meer in op fietsleasing.
The post Davy en Annick openen tweede fietsenwinkel in Sint-Andries: “Ook fietsleasing en webshop” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen nieuwe stortvergunning voor Silvamo

De actiegroep Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen de verlenging van de stortvergunning die Vlaams minister Zuhal Demir afleverde aan het bedrijf Silvamo. “Met de nieuwe vergunning wordt de poort opengezet om vervuilde PFAS-gronden te storten”, hekelen actievoerders Tim Deweerdt en Wouter Onraedt..
The post Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen nieuwe stortvergunning voor Silvamo appeared first

Lees meer »