Nederlandse acteur Harry Dikmans, boef B2 uit ‘Bassie & Adriaan’, overleden

De Nederlandse artiest, sneltekenaar en acteur Harry Dikmans is vrijdag op 96-jarige leeftijd overleden. Dikmans kreeg voornamelijk bekendheid als de eerste dove boef B2 in ‘Bassie & Adriaan’. 

Meer krantenkoppen in België

Levensloop Zuidwest 2024 is onder goed gesternte gestart

Klokslag 15 uur zaterdagnamiddag is het startschot gegeven van Levensloop Zuidwest 2024 in Provinciaal domein De Gavers. De loop met 26 teams, goed voor 1.796 lopers, duurt tot zondagnamiddag 15 uur. Bij de start waren er al ruim 1.700 lopers
The post Levensloop Zuidwest 2024 is onder goed gesternte gestart appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dodentol na overstromingen in Polen stijgt tot negen

In Polen zijn tot nu toe negen mensen omgekomen bij de verwoestende overstromingen. Dat blijkt uit een balans van de autoriteiten, nu het waterpeil van de rivieren in Polen opnieuw daalt. Nog een persoon is vermist. Eerder was er sprake van zeven doden.

Lees meer »

Da’s kak: motorrijders en automobilisten krijgen uitwerpselen over zich heen wanneer nieuwe riolering ontploft

In de Chinese regio Guangxi zaten dinsdag heel wat automobilisten en motorrijders letterlijk in de shit. Naast een snelweg werd een druktest uitgevoerd op een pas aangelegde pijpleiding, maar die mislukte. De riolering explodeerde, waardoor uitwerpselen de lucht in vlogen en op de weg, voertuigen en motards terechtkwamen. Niemand raakte gewond, de autoriteiten zijn nu met een grote schoonmaakoperatie gestart.

Lees meer »