LIVEBLOG REAL-MAN CITY (di, 21u): Antonio Rudiger: “We zijn één familie en dat is wat we moeten tonen”

Real Madrid-Manchester City is dé topmatch van de kwartfinales in d Champions League. Onze landgenoten Jérémy Doku en Kevin De Bruyne nemen het op tegen het Real Madrid van Carlo Ancelotti. Volg het op de voet in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Liesbeth Homans vergeet microfoon uit te zetten in Vlaams Parlement: “Pak uw rommel eens mee”

N-VA-parlementslid Liesbeth Homans is vandaag aan het slot van de installatievergadering van het Vlaams Parlement aangeduid als parlementsvoorzitter. Homans vergat haar microfoon uit te zetten terwijl ze plaatsnam voor een toespraak. “Pak uw rommel eens mee”, zegt ze tegen Filip Dewinter (Vlaams Belang). Daarna beseft ze dat iedereen haar opmerking kon horen.

Lees meer »

Biden blundert opnieuw en beschrijft zichzelf als zwarte vrouw

De Democraten hebben Bidens prestatie tijdens het eerste presidentiële debat naar aanloop van de Amerikaanse verkiezingen nog maar nauwelijks kunnen verteren, of de president blundert opnieuw. Op Independence Day struikelt hij meermaals over zijn woorden, tot het punt dat hij zichzelf een zwarte vrouw noemt.

Lees meer »

Zes gewonden bij stierenrennen in Pamplona

Bij de stierenrennen tijdens de San Fermin-feesten in de Noord-Spaanse stad Pamplona zijn zondag zes gewonden gevallen. Diverse gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht. Dat melden de lokale medische diensten zondag aan Spaanse media.

Lees meer »

KIJK. Philipsen baalt na nieuwe tweede plaats, ook De Lie vloekt: “Had de benen om te winnen”

Andermaal nét niet voor Jasper Philipsen in de Tour. De sprinter van Alpecin-Deceuninck moest op de lastige aankomst van de achtste etappe z’n meerdere erkennen in Biniam Girmay, die andermaal een tik uitdeelde in de strijd om groen. “Maar er komen in principe nog vier of vijf kansen”, probeerde Philipsen positief te blijven. Ook die andere Belgische sprinter, Arnaud De

Lees meer »

Deel Zedelgemsesteenweg in Eernegem langer dicht nadat door waterlek ook zinkgat ontstond

Door het grote waterlek dat zaterdagochtend ontstond in de Zedelgemsesteenweg in Eernegem is ook een zinkgat ontstaan, deels onder de asfaltweg. Daardoor werden de herstelwerken uitgesteld. “De herstelling is wat gecompliceerder geworden en moet goed aangepakt worden”, zegt eerste schepen Jan Bekaert (W.I.T.)
The post Deel Zedelgemsesteenweg in Eernegem langer dicht nadat door waterlek ook zinkgat ontstond appeared first

Lees meer »