LIVEBLOG ARSENAL-BAYERN (21u). Neuer opnieuw in doel bij Bayern? Duitse doelman wordt klaargestoomd

Arsenal neemt het op tegen Bayern München. De troepen van Leandro Trossard kunnen voor het eerst in 15 jaar nog eens een halve finale in de Champions League spelen. Volg het op de voet in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Is dit de oudste poes van het land? Isabelle uit Herzele is 24 jaar en zeven maanden oud: “Ze krijgt elke dag voorgesneden rosbief”

Met 24 jaar en zeven maanden op de teller is Isabelle waarschijnlijk oudste kat van België. Het dier komt uit het Gentse dierenasiel en vond een gouden mandje in het Oost-Vlaamse Herzele. “Toen ik jong was wou ik eigenlijk vijf kinderen”, zegt haar baasje Ann Gevens (58). “Door omstandigheden is dat er nooit van gekomen. Voor mij is dit mijn

Lees meer »

Natuurhulpcentrum Oudsbergen moet steeds meer servals opvangen door TikTok-trend, 4 servals vinden nieuwe thuis in Zuid-Afrika

4 servals die tijdelijk werden opgevangen in het Natuurhulpcentrum in Oudsbergen zijn intussen aangekomen in Zuid-Afrika. Wild Cats World wordt hun nieuwe thuis. De dieren werden in beslag genomen omdat ze illegaal als huisdier werden gehouden. Het Natuurhulpcentrum moet trouwens steeds vaker servals opvangen. Volgens hen heeft dat te maken met Tiktok waar steeds meer mensen met hun illegale wilde

Lees meer »

Ward wint het BK Savatteschieten: “Het verschil was zo miniem dat je er geen meetlat meer tussen kon krijgen”

Met een geknalde afstand van 38,09 meter mag Ward Honoré zich de nieuwe, Belgische kampioen savatteschieten noemen. Tijdens de bloedstollende strijd in Kortrijk slaagde hij erin zijn pantoffel het verst te lanceren. “Het verschil was zo miniem dat je er geen meetlat meer tussen kon krijgen.”
The post Ward wint het BK Savatteschieten: “Het verschil was zo miniem dat

Lees meer »

Gewezen dj Francis Vantomme (67) uit Wervik is overleden: “We verliezen een icoon”

In het AZ Delta Rumbeke is Francis Vantomme (67) overleden. Hij was lang geleden dj en een trouwe medewerker van de vrije radio Gemini. Francis is ook jarenlang bestuurslid geweest van de koninklijke schuttersgilde Sinte-Barbara. Wervik verliest opnieuw een icoon, een topkerel. Francis was graag gezien en had een ruime vriendenkring.
The post Gewezen dj Francis Vantomme (67) uit

Lees meer »

Nieuwe koningin van Maori aangeduid

Nga Wai Hono i te Po is benoemd tot de nieuwe koningin van de Maori in Nieuw-Zeeland. De 27-jarige is het jongste kind en de enige dochter van koning Kiingi Tuheitia Pootatau Te Wherowhero VII, die op 30 augustus op 69-jarige leeftijd overleed.

Lees meer »