KIJK. Opnieuw incident met Boeing 737: passagiers zien hoe motorkap afbrokkelt tijdens take-off

Opnieuw heeft een Boeing 737-vliegtuig te kampen gehad met ernstige mechanische problemen, deze keer in Denver, in de Amerikaanse staat Colorado. Op de startbaan zagen passagiers al hoe de motorkap van het vliegtuig begon af te brokkelen. Sommige onderdelen kwamen volledig los en botsten tegen de vleugel, wat een luide knal veroorzaakte. 

Meer krantenkoppen in België

Nabestaanden boos na stopzetten onderzoek Bende van Nijvel: “Mij maak je niet wijs dat ze na al die jaren niets gevonden hebben”

Verschillende nabestaanden van slachtoffers van de Bende van Nijvel voelen zich in de steek gelaten nu het onderzoek officieel wordt afgesloten. Ze weigeren te geloven dat alles in het werk is gesteld om de daders te vinden. “Er zijn dingen doodgezwegen die het daglicht niet mochten zien”, zegt Ingrid Mulder, die haar zus verloor bij de aanslag op de Delhaize

Lees meer »

Rijvereniging De Gaverbeek opent gloednieuwe all weatherpiste op site Sport Vlaanderen

Vrijdagavond werd bij Sport Vlaanderen Waregem de gloednieuwe all weatherpiste voorgesteld. Het stadsbestuur en vzw De Gaverbeek investeerden in een grote piste die het ganse jaar door gebruikt kan worden. Daarnaast werd ook een extra longeerpiste ingericht. “Dit is een bijzonder moment in onze geschiedenis”, reageert directeur Wim Vanderschueren.
The post Rijvereniging De Gaverbeek opent gloednieuwe all weatherpiste op

Lees meer »

Het loopt nog niet vlot voor Nike

17:35 De verwachtingen voor de jaarcijfers van de Amerikaanse sportartikelenreus Nike zijn niet hooggespannen, met een aandeel dat 12 procent onder het niveau van begin dit jaar staat en een verwachte omzet…

Lees meer »

HoLa-PoSta-zomerzoektocht mikt opnieuw op 350 deelnemers

Van 1 juli tot 30 augustus kun je opnieuw deelnemen aan de HoLa-PoSta-zoektocht, een gratis fietsspeurtocht van 38 km doorheen de gemeenten Langemark-Poelkapelle, Houthulst en Staden. “Na meer dan vijftien edities zijn we er weer in geslaagd om nieuwe trajecten in het parcours op te nemen”, zegt Jo Lottegier van Toerisme Langemark-Poelkapelle.
The post HoLa-PoSta-zomerzoektocht mikt opnieuw op 350

Lees meer »

Zorgbedrijf Harelbeke en LDC De Parette trakteren de clubwerkingen op een barbecue: “Dit hebben ze verdiend”

Zorgbedrijf Harelbeke en Lokaal Dienstencentrum De Parette hebben alle leden van de twaalf clubwerkingen uitgenodigd op hun jaarlijkse barbecue en dit ter gelegenheid van 25 jaar De Parette. Ruim 130 leden tekenden present.
The post Zorgbedrijf Harelbeke en LDC De Parette trakteren de clubwerkingen op een barbecue: “Dit hebben ze verdiend” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ouders van Philippos (20) die door groep jonge mannen werd doodgeslagen in Duitsland, kapot van verdriet: “Hij is in koelen bloede vermoord”

Het tragische lot van de 20-jarige Philippos T. heeft heel Duitsland geschokt. Hij overleed dinsdag aan zijn verwondingen nadat hij was geslagen en geschopt door een groep jonge mannen in een park in Bad Oeynhausen nabij Bielefeld. De pijn en het verdriet van de ouders is ondraaglijk. “Philippos was de beste jongen van de wereld”, vertelde zijn vader tijdens een

Lees meer »