“Ik ben overweldigd door de steun”: Wout van Aert herstelt van operatie in La Réserve in Knokke-Heist

Wout van Aert heeft voor het eerst sinds zijn zware val in Dwars door Vlaanderen de stilte doorbroken. Op zijn Instagrampagina deelde hij een foto van zichzelf en zijn hond in het hotel La Réserve in Knokke-Heist. “Negen dagen na de operatie begin ik me weer een beetje als mezelf te voelen”, zegt hij.

De arm stevig ingepakt tuurt de Visma-Lease a Bike-renner over het Zegemeer aan het luxehotel La Réserve. Bij zijn bijzonder zware crash in Dwars door Vlaanderen brak Wout van Aert zijn sleutelbeen, borstbeen en zeven ribben en onderging hij een zware operatie.

Herstel absolute prioriteit

“Ik hoop snel weer op mijn fiets te zitten, maar momenteel is mijn absolute prioriteit een volledig herstel van mijn wonden en gebroken beenderen”, zegt hij. “Ik ben wel dankbaar door de extra tijd die ik met mijn dierbaren kan doorbrengen.”

“Ik wil iedereen bedanken die zich om mij bekommerde na mijn val. Mijn vrouw, kinderen, familie, vrienden, het hele team, de artsen, verpleegkundigen, therapeuten…”

Van Aert kan niet genoeg benadrukken hoe overweldigend de steun is. “Ik heb nog nooit zoveel berichtjes, mails en geschenken ontvangen… Dit heeft me meer doen glimlachen en minder doen lijden. Duizend keer bedankt!”

The post “Ik ben overweldigd door de steun”: Wout van Aert herstelt van operatie in La Réserve in Knokke-Heist is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Spermadonor die 550 kinderen verwekte, reageert op Netflix-docu: “Ik doneer nog, ja, maar enkel broers en zussen”

Maar liefst 550 kinderen werden verwekt met zijn zaad, en daarom is Jonathan Meijer (42) het onderwerp van de Netflix-docureeks ‘The Man with 1000 Kids’. Maar hoewel de Nederlander een donorverbod opgelegd kreeg, vindt hij alle aandacht overdreven. “Die docu is pure sensatie”, reageert Meijer in een exclusief gesprek met HLN over zijn beweegredenen. En jawel, hij doneert nog steeds

Lees meer »

Minderjarige joyriders van 13, 15 en 16 jaar oud crashen op parking van Makro in Deurne, zwaargewonde jongen ondertussen buiten levensgevaar

Drie minderjarigen van 13, 15 en 16 jaar oud hebben zondagmiddag een ongeval veroorzaakt op de parking van de voormalige Makro in Deurne aan de Krijgsbaan. Een van hen verkeerde zelfs een tijdje in levensgevaar, maar dat is nu geweken. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Mogelijk was het drietal aan het joyriden op de parking.

Lees meer »

Griekse kapitein blijft aangehouden voor brandstichting op eiland

De kapitein en de eerste officier die vuurwerk afstaken op een jacht in Griekenland, zijn opgesloten in de gevangenis in afwachting van hun proces. Ze worden beschuldigd van brandstichting op het eiland Hydra. Volgens juridische bronnen ontkennen de twee mannen en de volledige bemanning alle betrokkenheid.

Lees meer »

Milde cel- en werkstraffen, maar zware boetes voor mensenhandel in de bouwsector in Anzegem, Deerlijk en Kortrijk

Een 28-jarige Roemeen heeft voor de Brugse rechtbank 180 uur werkstraf gekregen voor uitbuiting van werkkrachten in de bouwsector. Zijn 58-jarige vader kreeg vijftien maanden cel, waarvan twee effectief. Een meevaller, want ze riskeerden zes jaar cel. De financiële aderlating is anderzijds zwaar.
The post Milde cel- en werkstraffen, maar zware boetes voor mensenhandel in de bouwsector in Anzegem,

Lees meer »

KIJK. Jessica Biel steunt echtgenoot Justin Timberlake tijdens optreden in New York, een week na zijn arrestatie

Actrice Jessica Biel (42) en Justin Timberlake (43) hebben ludieke filmpjes gedeeld op hun sociale media. Vorige week kwam de zanger nog in het oog van een mediastorm terecht nadat hij werd gearresteerd voor rijden onder invloed. Maar het koppel doet hun uiterste best om het positief te houden tijdens zijn ‘Forget Tomorrow World Tour’. Zo zien we Jessica dansen

Lees meer »

Metaaldieven met vals geld op zak geklist in Izegem

Twee Roemenen uit Frankrijk konden op 8 juni in Izegem geklist worden nadat ze bij een bedrijf aluminum profielen uit een container hadden gestolen. Opmerkelijk: ze hadden valse eurobiljetten voor een waarde van 18.700 euro op zak.
The post Metaaldieven met vals geld op zak geklist in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »