LIVE GAZA. Stafchef Israëlisch leger: “Oorlog in Gaza is nog lang niet voorbij”

Het einde van het conflict in de Gazastrook is nog lang niet in zicht. Dat heeft de stafchef van het Israëlische leger, Herzi Halevi, gezegd dat nadat het Israëlische leger bijna alle grondtroepen terugtrok uit het zuiden van de Gazastrook. De maatregel zou het gevolg zijn van de “uitputting van alle inlichtingen- en gevechtsoperaties in de regio”. Ondertussen vinden er in Egypte nieuwe onderhandelingen plaats. Het doel van de gesprekken is tot een deal te komen met een wapenstilstand en het vrijlaten van gijzelaars. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Daniel De Pauw zet stapje opzij bij FC Kleit

De laatste wedstrijd van het voorbije seizoen was voor Daniel De Pauw (74) ook zijn laatste wedstrijd als délégué van de eerste ploeg. Hij blijft wel voor de terreinen van FC Kleit zorgen.
The post Daniel De Pauw zet stapje opzij bij FC Kleit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlak voor ‘Met vier in bed’ is Alex voor de vierde keer hervallen: “Het leven gaat gewoon verder”

In een nieuwe aflevering van ‘Met vier in bed’ vertrekken de B&B-uitbaters op een unieke treinreis in Landen, waar Jo samen met zijn vrouw Hilde Station Racour uitbaat. Gedurende het programma wordt Jo echter vergezeld door hartsvriendin Alex. Maar vlak voor hun deelname kreeg die laatste echter slecht nieuws. “Op 1 januari heeft ze mij verteld dat ze voor de

Lees meer »

Nieuwe noodwoning in Lisstraat Deerlijk: “Een opportuniteit”

De gemeenteraad keurde unaniem de aankoop goed van een woning met twee overdekte autostaanplaatsen in de Lisstraat. “De aankoop van dat woonhuis in de nieuwe verkaveling in de De Cassinastraat is een opportuniteit”, aldus schepen Louis Vanderbeken (CD&V).
The post Nieuwe noodwoning in Lisstraat Deerlijk: “Een opportuniteit” appeared first on KW.be.

Lees meer »