Doelpunt Thibaud Verlinden bij promotiezege zet zijn sterk seizoen in de verf: “Goed feesten en dan titel pakken op Beveren”

Symbolisch voor zijn sterk seizoen: linkerwinger Thibaud Verlinden zette Beerschot met een vroeg openingsdoelpunt op weg naar de zege die de club verzekert van 1A. Volgens Verlinden is met de promotie ook revanche gemoeid: “In het begin dachten ze dat Beerschot zelf niet eens topzes zouden halen, dat heeft ons scherp gezet.” 

Meer krantenkoppen in België

Zes verdachten opgepakt na moord op Khaled (31) in Anderlecht: “Vermoedelijk verkeerde slachtoffer getroffen”

In verband met de schietpartij op 14 september 2023 in de Wayezstraat in Anderlecht, waarbij de 31-jarige Khaled om het leven kwam, werden deze week in totaal zes verdachten gearresteerd. Twee van hen werden in België opgepakt, terwijl vier anderen in Frankrijk werden gearresteerd. Dit heeft het parket bevestigd, die stelt dat de daders vermoedelijk het verkeerde slachtoffer doodschoten.

Lees meer »

Camille heeft haar eigen Scheltjensportret in duizenden met de hand gesneden glasmozaïeken: “Het is supermooi!”

Tot en met zondag 13 oktober stelt kunstenares Isabelle Scheltjens nog tentoon in The Boutique Gallery in Sint-Martens-Latem. De Kempense glaskunstenares is wereldwijd bekend. Camille is fan van haar werk en als waardering ontwierp Isabelle een portret van Camille, met maar schatting 35.000 à 40.000 met de hand gesneden glasmozaïeken in het kunstwerk.
The post Camille heeft haar eigen

Lees meer »

Mark Rutte beleeft eerste dag als secretaris-generaal van NAVO: “Niet ongerust over Amerikaanse presidentsverkiezingen”

De Nederlandse ex-premier Mark Rutte beleeft vandaag/dinsdag zijn eerste werkdag als nieuwe secretaris-generaal van de NAVO. Hij volgt de Noor Jens Stoltenberg op, die tien jaar lang aan het hoofd stond van de militaire alliantie. Rutte stipte alvast zijn hoogste prioriteit aan: het bestendigen van de steun aan Oekraïne, en Kiev helpen een onafhankelijk land te blijven.

Lees meer »