PVV van Geert Wilders wil geen Nexit meer, maar wil EU van binnenuit veranderen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Eerste editie rommelmarkt rond Sint-Pieterskerk: “Hopelijk zien we veel volk”

Op zondag 15 september wordt er rond de Sint-Pieterskerk voor de eerste keer een rommelmarkt georganiseerd, waarbij de Tieltse horecazaken Stanish en De Kiste de handen in elkaar slaan. “We zijn tevreden als alle plaatsen rond de kerk volzet zijn.”
The post Eerste editie rommelmarkt rond Sint-Pieterskerk: “Hopelijk zien we veel volk” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waarom Kamala Harris voor het debat van komende dinsdag oefent met een Trump-imitator: “Zelfs de beledigingen moeten al vertrouwd klinken”

In de laatste rechte lijn naar het debat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten, aanstaande dinsdag, stomen de twee zich op een totaal andere manier klaar. Terwijl Republikein Donald Trump naar eigen zeggen niets speciaal hoeft te doen – “Ik heb me al mijn ganse leven voorbereid” – haalt zijn Democratische rivale Kamala Harris alles uit de kast. Tot verbale schijngevechten met

Lees meer »

Terug naar school, de oorlogseditie: Oekraïners getuigen

Vier miljoen Oekraïense kinderen keerden deze week terug naar de schoolbanken. Een op de vier doet dat wel via online lessen, thuis of vanuit het buitenland. Na 2,5 jaar oorlog is veiligheid ook niet meer de enige prioriteit. “Gedaan met het afsluiten van gevoelens. Er is een gigantische vraag naar psychologische hulp.”

Lees meer »