Bestuurder onder invloed van alcohol rijdt tegen betonnen afsluiting van school in Sint-Niklaas, passagier zwaargewond

In Sint-Niklaas heeft een bestuurder een zwaar ongeluk veroorzaakt. Hij verloor aan hoge snelheid de controle over zijn stuur in zone 30 en reed tegen de betonnen afsluiting van een school. Later bleek dat de bestuurder onder invloed van alcohol was. De passagier werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. 

Meer krantenkoppen in België

Kurt (60) opent zaterdag nieuwe meubelzaak Blanco in Harelbeke: “Mijn zoon Axell voert mijn ontwerpen en creaties uit”

Dit weekend opent de nieuwe meubelzaak Blanco de deuren aan de Kortrijksesteenweg 279 in Harelbeke. De drijvende kracht achter de exclusieve outdoormeubelen is ontwerper Kurt Velghe, die samen met zijn zoon Axell (29) de zaak runt.
The post Kurt (60) opent zaterdag nieuwe meubelzaak Blanco in Harelbeke: “Mijn zoon Axell voert mijn ontwerpen en creaties uit” appeared first on

Lees meer »

Zelfs tien bemiddelingsgesprekken volstaan niet bij de Nationale Loterij: “Vertrouwen in CEO Jannie Haek is helemaal weg”

“Er is geen vertrouwen meer in Jannie Haek.” Dat zeggen de vakbonden bij de Nationale Loterij over hun CEO. Tien bemiddelingssessies volstonden niet om de open oorlog die er al maanden woedt, constructief te beëindigen. Haek wordt “onaanvaardbaar verbaal geweld” en “overmatig alcoholgebruik” verweten. “Wij hopen dat het directiecomité stappen onderneemt.” Dat wil zoveel zeggen als: Haek moet weg.

Lees meer »

Twee wagens zwaar beschadigd na aanrijding met vluchtmisdrijf in Klerken

In de Smissestraat in Klerken zijn twee auto’s zwaar beschadigd geraakt bij een ongeval met vluchtmisdrijf. Vooral de Volkswagen Tiguan van M.W. (41) is zwaar geraakt. “Ik vrees dat dit onherstelbaar is”, zucht ze.
The post Twee wagens zwaar beschadigd na aanrijding met vluchtmisdrijf in Klerken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Recordaantal daklozen in Londen

Er leefden tussen maart 2023 en maart dit jaar bijna 12.000 daklozen in Londen. Dat blijkt uit de jongste telling van Homeless Link. Het gaat om een nieuw record. De vereniging roept de volgende regering op om actief in te grijpen. Het aantal daklozen ligt nu 19 procent hoger dan vorig jaar en zelfs 58 procent hoger dan tien jaar

Lees meer »

Voor hybride oorlogsvoering kan een lucifer volstaan. Denk dus aan Rusland als Europa straks weer onder bosbranden kreunt

“Europa mag problemen verwachten.” Dat zei Roger Housen woensdag over de hybride oorlogsvoering die ons vanuit Rusland bedreigt. Een oorlogsvoering die eigenlijk al bezig is en steeds vaker op brandstichting steunt. Wat leren we van een Colombiaan die op een jobsite werd geronseld om Tsjechische bussen in lichterlaaie te zetten? Of van Kazachse toeristen die wel héél dicht bij een

Lees meer »

Drie jonge Franse autodieven op heterdaad betrapt: blanco autosleutels en decoder in auto gevonden

De politie kon dinsdagochtend drie jonge Franse autodieven arresteren toen die na een dubbele poging om een wagen te stelen wegvluchtten in Kortemark. In hun wagen werden blanco sleutels voor wagens van Franse merken én een decoder om signalen van ‘keyless-entry’ auto’s om te zetten. Vorige week werden zo nog drie auto’s op één nacht gestolen in Veurne.

Lees meer »

Durex-dieven die in Beernem betrapt werden krijgen drie jaar cel: “Dit zijn duidelijk geen beginnelingen”

Een 29-jarige Oekraïense vrouw en haar 36-jarige Moldavische echtgenoot hebben voor de Brugse rechtbank drie jaar cel gekregen, waarvan twee met uitstel, voor liefst 23 diefstallen bij Colruyt. Daarbij hadden ze het op een heel specifieke buit gemunt.
The post Durex-dieven die in Beernem betrapt werden krijgen drie jaar cel: “Dit zijn duidelijk geen beginnelingen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik ben nogal chaotisch, dus ik moet me goed voorbereiden”: zo brengen onze BV’s hun vakantie door (deel 2)

Vakantie, dat staat voor veel mensen gelijk aan zon, zee en strand. Maar wat zijn de vakantieplannen van onze BV’s? Hoe proberen ze te ontspannen na een druk jaar? Onder meer Dimitri Vegas, Tanja Dexters en Zita Wauters verklappen hun ultieme vakantietips. “Verschillende plekken van de wereld zien en er niet zelf voor betalen … Dat is het voordeel aan

Lees meer »

Kijk nu LIVE naar de oefenmatch Knokke-Club Brugge (0-1), exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken. De landskampioen werkt vier oefenmatchen af, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang. Vandaag trappen we af met Knokke-Club Brugge. Die match kan u op dit moment hieronder live bekijken – Club leidt met 0-1.

Lees meer »