LIVEBLOG FREIBURG-LEIPZIG. Maakt Openda zijn twintigste van het seizoen tegen Freiburg?

Om 15u30 speelt Loïs Openda met Leipzig tegen Freiburg. Weer een kans voor Openda om zijn twintigste van het seizoen te maken. Met een overwinning kan het Borussia Dortmund onder druk zetten in de strijd voor de Champions League plaatsen. Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Twee nieuwe LED-schermen moeten Kuurnse bewoners inlichten over gemeentelijke nieuwtjes: “Zo verbeteren we onze communicatie aanzienlijk”

Twee nieuwe digitale infoborden die een plaatsje kregen op parking Vlaskouter en langs de Brugsesteenweg zullen voortaan de Kuurnse burger inlichten over gemeentelijke nieuwtjes. Daarnaast zullen de borden ook de mogelijkheid bieden aan de Kuurnse handelaar om te adverteren.
The post Twee nieuwe LED-schermen moeten Kuurnse bewoners inlichten over gemeentelijke nieuwtjes: “Zo verbeteren we onze communicatie aanzienlijk” appeared first

Lees meer »

Parket vordert zes jaar cel tegen Matteo Salvini

Op een proces over migranten op de Middellandse Zee heeft het parket een gevangenisstraf van zes jaar gevorderd tegen de Italiaanse vicepremier Matteo Salvini. De voorzitter van de rechtse regeringspartij Lega wordt vervolgd omdat hij in 2019 als minister van Binnenlandse Zaken een schip van een Spaanse hulporganisatie wekenlang de toegang tot een haven weigerde.

Lees meer »

9 doden en 2.800 gewonden in Libanon na massale explosie Hezbollah-biepers: Israël plaatste explosieven, aldus ‘New York Times’

In Libanon zijn dinsdag zeker 2.800 mensen gewond geraakt toen hun Hezbollah-biepers (een apparaat waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, red.) tegelijk ontploften. Er zijn ook 9 mensen gedood door de “mysterieuze” massale explosies. Naast burgers en artsen zijn er vooral honderden Hezbollah-militanten onder de slachtoffers, ook hooggeplaatste leden. De machtige Libanese militie, bondgenoot van Hamas, wijst

Lees meer »

Een op de tien Belgen blijft werken na pensioen

Bijna 40 procent van de 50- tot 74-jarigen in België ontvangt een rustpensioen. Bijna een op de tien van hen is blijven werken na de eerste ontvangst van een rustpensioen en de daaropvolgende zes maanden, zo blijkt maandag uit een bevraging van Statbel, het Belgische statistiekbureau, bij bijna 14.000 mensen in 2023.

Lees meer »

Holstra Wevelgem neemt het op tegen Torhout

De dames van Holstra WINGS Wevelgem-Moorsele zijn het seizoen overtuigend begonnen. Met achtereenvolgende zeges tegen BC Oostende en Basket SKT Ieper staat de ploeg van coach Xavier Marescaux foutloos bovenaan het klassement. Dit weekend gaat de oranje-zwarte garde op bezoek bij Torhout Lions.
The post Holstra Wevelgem neemt het op tegen Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gevarieerd kermisprogramma op en rond Lindeplein: Danceformatie Sylver headliner op Barrio Tilo

In het weekend van 20 tot 22 september heeft de zesde editie van Barrio Tilo plaats op en rond het Lindeplein in Sijsele. Er is opnieuw een gevarieerd kermisprogramma met modeshow, een varkentje aan ’t spit én danceformatie Sylver als grote headliner op zaterdagavond.
The post Gevarieerd kermisprogramma op en rond Lindeplein: Danceformatie Sylver headliner op Barrio Tilo appeared

Lees meer »

Baby van vier maanden overleden in Avelgem: vader (29) opgepakt

Een 29-jarige vader uit Avelgem is gearresteerd op verdenking van het schudden van zijn vier maanden oude baby, die maandag is overleden. Het jongetje werd zondag opgenomen in AZ Groeninge, Kortrijk, met ernstige symptomen van het shaken baby-syndroom. Hij werd onmiddellijk overgebracht naar het UZ in Gent, waar de politie en het parket werden ingelicht.

Lees meer »