Britse duikers op zoek naar Excalibur: “Als het legendarische zwaard hier in het water ligt, halen we het naar boven”

Magneetvissers en duikers speuren in het Verenigd Koninkrijk naar het mythische zwaard Excalibur.

 

Meer krantenkoppen in België

Parket vraagt autopsie nadat vrouw (24) uit Minderhout plots is overleden nadat ze ziekenhuis mag verlaten na verkeersongeval in Baarle-Nassau

Het parket vraagt een autopsie nadat er een tweede slachtoffer uit Minderhout (Hoogstraten) is overleden na een ongeval in Baarle-Nassau, in Nederland. De 24-jarige vrouw mocht zondagochtend het ziekenhuis verlaten. Kort daarna is ze plots in elkaar gezakt en overleden. De precieze doodsoorzaak is nog niet duidelijk. Bij het ongeval stierf ook een 41-jarige vrouw uit Minderhout.

Lees meer »

Avril Lavigne staat straks op Werchter. Of toch niet? “Ze is eigenlijk al 20 jaar dood”

Werd de Canadese popster Avril Lavigne (39) in 2003 vervangen door een dubbelgangster? Als we een populaire samenzweringstheorie mogen geloven, zien we al zeker twintig jaar een zekere ‘Melissa’ aan het werk. Klinkt compleet van de pot gerukt, maar de argumenten zijn volgens velen best overtuigend, en worden gevoed door het feit dat de zangeres jarenlang van de radar verdween.

Lees meer »

SK Zillebeke is meteen ambitieus bij terugkeer: “Elke tegenstander zal het hier moeilijk krijgen”

Na een jaar zonder eerste elftal is SK Zillebeke weer helemaal terug. En niet zomaar om de tijd te doden: het trainersduo Diego Caron – Diederik Pattyn heeft grootse plannen. Ze mikken op een topvijfplaats dit seizoen, met de ambitie om op korte termijn naar derde provinciale te promoveren.
The post SK Zillebeke is meteen ambitieus bij terugkeer: “Elke

Lees meer »

Politie-interventie bij paleis van Versailles door geschil tussen verkopers

Er heeft donderdagnamiddag een interventie van de veiligheidsdiensten plaatsgevonden bij het paleis van Versailles, in de buurt van Parijs. Dat zou het gevolg zijn van een geschil tussen twee verkopers, waarbij een van hen een mes had getrokken. Dat meldt de krant Le Figaro, die sprak met een politiebron. Er zou geen sprake zijn van terreur.

Lees meer »

N-VA Roeselare stelt lijst voor: “We zijn nog opzoek naar enkele profielen”

N-VA Roeselare stelde zondagochtend een bijna volledige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor. 33 van de 39 kandidaten zijn al gekend. “We hebben nu al een hele mooie mix van huidige mandatarissen en nieuwkomers”, aldus lijsttrekker Dieter Carron.
The post N-VA Roeselare stelt lijst voor: “We zijn nog opzoek naar enkele profielen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boeing-vliegtuig verliest opnieuw kort na vertrek een wiel

Een Boeing-vliegtuig van United Airlines heeft maandag tijdens het opstijgen opnieuw een wiel verloren. Dat meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij. Niemand raakte gewond tijdens de vlucht met een Boeing 757-200 die om 7.16 uur lokale tijd opsteeg vanuit Los Angeles en om 10.10 uur landde op Denver International Airport.

Lees meer »

Parket in Panama gaat in beroep tegen vrijspraak voor hoofdverdachten Panama Papers

Het parket in Panama heeft vrijdag aangekondigd dat het in beroep gaat tegen de vrijspraak die 28 verdachten in de zaak-Panama Papers vorige week hadden verkregen. De groep is gelinkt aan het advocatenkantoor Mossack Fonseca, dat centraal stond in het internationale belastingontduikingsschandaal. Onder de beklaagden die werden vrijgesproken is ook de Duits-Panamese advocaat Jürgen Mossack.

Lees meer »