Zomerbar The Roof in Kortrijk opent opnieuw de deuren: “We schakelen dit jaar een stapje hoger op culinair vlak”

“Dat we er vroeg bij zijn, zijn we ons van bewust, maar dit pareltje op de historische site van Bouwcentrum Pottelberg mogen we niet langer achter gesloten deuren houden”, zegt Catherine Despriet, zaakvoerder van Funpark Pottelberg. Het dakterras van Bowling Pottelberg is de ideale locatie om van de eerste lentezonnestralen te genieten met het gezin, collega’s of vrienden. Tijdens het openingsweekend verzorgden Kelly Libaers en Mathieu Clarysse van Pure Taste de catering.

The Roof is doorgaans de eerste zomerbar van het seizoen in Kortrijk. “We hebben tal van troeven in huis om de opening niet langer uit te stellen. Eerst en vooral zijn we dé locatie bij uitstek voor gezinnen. Met de Woopahoo, Bowling Pottelberg en Jump Pottelberg onder één dak is plezier gegarandeerd voor iedereen. Kinderen kunnen een uurtje veilig jumpen onder professionele begeleiding terwijl mama en papa zorgeloos genieten van een smaakvol wijntje of een heerlijke mocktail op The Roof. Daarnaast kunnen vrienden of collega’s na een lange werkdag genieten van de laatste zonnestralen op ons dakterras en smullen van enkele gerechten bereid op onze stonegrill.”

“Kinderen kunnen een uurtje veilig jumpen onder professionele begeleiding terwijl mama en papa zorgeloos genieten van een smaakvol wijntje”

Het unieke zomerbarconcept in Kortrijk plaatste voor extra sfeer centraal een nieuwe waterfontein en vijver op het dakterras. “Naast de vernieuwing van ons volledig meubilair en een wateruitbreiding, plaatsten we ook een OFYR op The Roof en werd een volledige keukenuitbreiding geïnstalleerd. We schakelen dit jaar een stapje hoger op culinair vlak en serveren onder meer brushetta’s tomaat of zalm, nacho’s ‘The Roof’, gamba’s in lookboter en verschillende soorten pizzella’s en burgers.” Ook zal er binnenkort telkens op donderdag een middaglunch aangeboden worden op The Roof, rechtstreeks van op de OFYR.

“Naast de vernieuwing van ons volledig meubilair en een wateruitbreiding, plaatsten we ook een OFYR op The Roof”

“Nog steeds een blikvanger is onze stretchtent van 15 op 12 meter. De helft van onze zomerbar is overdekt waardoor we 7/7 open kunnen blijven, ondanks regenweer. Daarnaast is de ruime gratis parking voor onze deur een groot voordeel. Deze zomer zullen er ook tal van evenementen plaatsenvinden. Hou onze sociale mediakanalen in de gaten voor updates.”

The Roof volgt de openingsuren van Bowling Pottelberg: maandag tot en met zaterdag open vanaf 14 uur, op zondag vanaf 11 uur.

The post Zomerbar The Roof in Kortrijk opent opnieuw de deuren: “We schakelen dit jaar een stapje hoger op culinair vlak” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vlaming geeft zijn leven 7,3 op 10

In het eerste halfjaar van 2024 gaven Vlamingen hun leven een gemiddelde score van 7,3 op 10. De algemene levenstevredenheid is daarmee gelijk aan die van de laatste zes maanden van vorig jaar. Dat blijkt woensdag uit cijfers van Statistiek Vlaanderen op basis van een bevraging bij 6.000 Vlaamse 18-plussers.

Lees meer »

Alec Segaert realiseert betere tijd dan elitekampioen Affini op EK tijdrijden: “Hij had hier kunnen winnen bij de profs”

Een opvallende vaststelling woensdag na de Europese kampioenschappen tijdrijden in Limburg: beloftekampioen Alec Segaert realiseerde een tijd die sneller was dan elitekampioen Edoardo Affini. “Samen met vele anderen vind ik dat Alec gewoon bij de elite had moeten rijden”, zei eliterenner Victor Campenaerts, niet alleen landgenoot van Segaert, maar ook ploeggenoot bij Lotto Dstny.
The post Alec Segaert realiseert

Lees meer »

Chirojongens en -meisjes van Staden voortaan op zelfde terrein

Chiro Staden en het gemeentebestuur openden een gloednieuw gebouw op Zonneburcht, het terrein van de Chirojongens. Door de nieuwbouw kunnen de Chiromeisjes verhuizen naar het terrein van de jongens.
The post Chirojongens en -meisjes van Staden voortaan op zelfde terrein appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vier wagens beschadigd nadat auto wellicht door rood licht rijdt in Koksijde, vrouw (86) naar ziekenhuis

Op het kruispunt van de Zeelaan met de Robert Vandammestraat in Koksijde raakten vier auto’s maandagmiddag beschadigd door een verkeersongeval. Dat gebeurde vermoedelijk nadat een wagen door het rode licht was gereden. Een 86-jarige vrouw werd met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
The post Vier wagens beschadigd nadat auto wellicht door rood licht rijdt in Koksijde, vrouw (86) naar

Lees meer »

EXCLUSIEF. Onze reporter bij horrorhuis waar Dominique Pelicot zijn vrouw door 80 mannen liet verkrachten: “Ik vertrouw mijn buren niet eens meer”

De hele wereld kijkt naar Mazan, een Frans dorpje met amper 6.000 inwoners waar een gepensioneerde zeventiger jarenlang zijn vrouw drogeerde en meer dan 80 mannen uitnodigde om haar te misbruiken. Onze reporter trok naar het huis waar de gruwel plaatsvond, sprak met buren en ontdekte een dorp aan de Mont Ventoux dat in een nachtmerrie is terechtgekomen. “Zo’n 30

Lees meer »

Kandidatenlijst Veurne Plus staat garant voor een volgende legislatuur met vernieuwing, ervaring en vrouwelijke inbreng

Op 13 oktober trekt de huidige Veurnse burgemeester Peter Roose de verkiezingslijst Veurne Plus. Met de slogan ‘Preus up Veurne’ zullen de elf mannelijke en twaalf vrouwelijke kandidaten de Veurnaars ervan proberen te overtuigen dat ze met hun deskundigheid en ervaring, maar ook met de frisse inbreng van nieuwe jonge gezichten, de juiste keuze zijn om de volgende legislatuur opnieuw

Lees meer »

Startdag en streekbieravond bij KSA De Kouter

Na een spetterend kamp in Neeroeteren start KSA De Kouter op zaterdag 21 september met een nieuw werkjaar. Alle meisjes van het derde kleuter tot en met het vijfde leerjaar zijn welkom op de startdag in de KSA-lokalen in de Komstraat. De activiteit begint om 14 uur en eindigt uitzonderlijk om 17 uur. De week
The post Startdag en

Lees meer »