“Nultolerantie is de enige weg vooruit”: Flanders Classics-CEO Van den Spiegel reageert voor het eerst na schandalige taferelen in de Ronde

Beelden die niemand graag zag tijdens de laatste beklimming van de Oude Kwaremont in de Ronde: koploper Mathieu van der Poel kreeg van enkele fans bier (zo leek het) en spuw naar het hoofd, naast ook heel wat boegeroep. Tomas Van den Spiegel, de CEO van Flanders Classics, reageert voor het eerst. “Nultolerantie is de enige weg vooruit. We kunnen niet toestaan dat individuen het imago van de sport verpesten.” 

Meer krantenkoppen in België

Gratis festival Back to the Roots lokt 5.000 mensen naar Park Ter Walle: “Het leeft, dus we gaan dit blijven organiseren”

Een legende die voor altijd in postcode 8930 zal blijven leven. Back to the Roots sloot haar derde editie af met absolute recordcijfers. Het gratis festival lokte 5.000 mensen naar Park Ter Walle en de organisatie kijkt al uit naar volgend jaar. “Het leeft dusdanig bij iedereen dat we gaan blijven organiseren.”
The post Gratis festival Back to the

Lees meer »

Adele laat 200 miljoen dollar schieten omdat ze geen zin heeft in extra concerten na München

“Ik zal ongelooflijk lang niet te zien zijn.” Adele (36) heeft na haar laatste concert in München tijdelijk afscheid genomen van haar fans. De Britse nachtegaal heeft naar eigen zeggen nood aan een lange pauze. Al had ze net zo goed opnieuw op tournee kunnen gaan. Volgens bronnen kreeg de superster verschillende lucratieve aanbiedingen, maar daar had ze blijkbaar geen

Lees meer »

Ria Bouten is directeur van cvo MIRAS regio Waregem: “Steeds meer allochtonen volgen lessen Nederlands”

Het centrum voor volwassenenonderwijs (cvo) MIRAS ziet in Waregem het Nederlands voor anderstaligen in sneltreinvaart uitgroeien tot de belangrijkste richting in het aanbod. “Ik vind het belangrijk om snel in te spelen op de noden van de tijd”, zegt regionaal directeur Ria Bouten (54) bij de start van het nieuwe schooljaar.
The post Ria Bouten is directeur van cvo

Lees meer »

EXCLUSIEF. Dit is de man die miljoenen verdient aan de schoollaptop van uw kind

Wanneer je kind maandag met een laptop naar school vertrekt, is de kans één op de twee dat die van deze man komt. Ex-politicus Arne Vandendriessche (41) zag met zijn bedrijf Signpost een unieke kans toen onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) ieder kind een schoolcomputer wilde geven. Onze onderzoekscel sprak met de CEO die in geen tijd 300.000 laptops aan scholen

Lees meer »

Expert duidt “uitzonderlijke” manier waarop Vlaams Belang aan eerste schepen komt: “Dit zal waarschijnlijk niet lang duren”

Vlaams Belang krijgt voor het eerst (onrechtstreeks) een zitje in een in een college van burgemeester en schepenen. Dat komt omdat Gerda Van Steenberge – schepen in Erpe-Mere – opstapt bij N-VA en als onafhankelijke gaat zetelen voor Vlaams Belang. “Ja, dit is uitzonderlijk” zegt politicoloog Herwig Reynaert, “men zal dit moeten uitzweten.”

Lees meer »