LIVEBLOG SCHELDEPRIJS. Topfavoriete Wiebes wint bij de vrouwen, vijf vluchters krijgen ruimte bij de mannen

Zijn de snelle mannen aan zet in de Scheldeprijs? De waaiers zorgen ervoor dat het opletten geblazen is voor de favorieten om mee te zijn. Een van de favorieten die zeker niet zal winnen is Gerben Thijssen. Hij viel en werd naar het ziekenhuis gebracht. Volg de koers op de voet op deze pagina! 

Meer krantenkoppen in België

Zo klinkt de eerste single van Viktor Verhulst: “Work in progress”

Afgelopen zomer speelde Viktor Verhulst (30) meer dan 40 dj-sets, van Tomorrowland tot de iconische club Ushuaïa op Ibiza. Nu is het tijd voor een volgende carrièrestap: een eerste eigen single, uitgebracht bij het platenlabel van Dimitri Vegas & Like Mike. In z’n Instagram Stories deelde Verhulst een fragment van het liedje. “Ik zal de song voor het eerst testen

Lees meer »

“Ik herken die stem”: heeft Frances Lefebure Space Babe al ontmaskerd in ‘The Masked Singer’?

Na de ontmaskering van Wim De Vilder treedt ex-collega Dany Verstraeten aan in de vierde aflevering van ‘The Masked Singer’. Niet als verborgen zangtalent, wel als gastspeurder. Samen met Frances Lefebure, Elisabeth Lucie Baeten en Véronique De Kock onderwerpt hij de optredens van Feniks, Eikeltje, Dame Blanche, Zebra, Space Babe en Scooter en Labradoodle aan een grondige analyse. Dat laatste

Lees meer »

Vier fotografen stellen samen hun foto’s tentoon

Na een succesvolle eerste tentoonstelling in 2021 tonen fotografen Johan Bossuyt, Chris Carton, Hans Jacques en Krista Basyn op zaterdag 19 en zondag 20 oktober opnieuw hun foto’s aan het grote publiek.
The post Vier fotografen stellen samen hun foto’s tentoon appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eén jaar na de aanslag op Zweedse supporters: “Ik denk elke dag aan die mensen in mijn taxi. Ik voel me schuldig dat ik hen niet heb kunnen redden”

De herdenking van de aanslag op de Zweedse voetbalsupporters in Brussel, één jaar geleden, was er een in mineur voor de taxichauffeur die aan de kogelregen is kunnen ontsnappen. “Ik verga van het schuldgevoel omdat ik die Zweedse supporters niet heb kunnen redden. Bovendien heeft de Belgische Staat me nog altijd niet erkend als terreurslachtoffer.”

Lees meer »

Kopgroep spat uiteen op Sormano, Adam Yates bepaalt tempo in peloton

Vandaag wordt met de Ronde van Lombardije het vijfde en laatste wielermonument van het seizoen afgewerkt. Zet wereldkampioen en topfavoriet Tadej Pogacar de kroon op een historisch seizoen door de ‘Koers van de Vallende Bladeren’ voor de vierde keer op rij te winnen? Of vindt Remco Evenepoel tóch nog de energie om er een stokje voor te steken? “Ik voel

Lees meer »

Brendan Mills naar Knack Volley

Knack Volley heeft een extra opposite aan de kern toegevoegd. De 21-jarige Brendan Mills landde maandag in de luchthaven van Zaventem na een vlucht van zowat 16 uur, want de nieuwe opposite is afkomstig uit London, Ontario (Canada), een stad met bijna 450.000 inwoners.
The post Brendan Mills naar Knack Volley appeared first on KW.be.

Lees meer »