Jongeman (19) met schotwonden aan het hoofd aangetroffen in Louizalaan

De politie heeft maandagavond een man aangetroffen op de stoep in de Louizalaan vlakbij het centrum van Brussel. De 19-jarige had twee schotwonden in zijn hoofd en verkeert in levensgevaar.

 

Meer krantenkoppen in België

Oostrozebeeks erfgoed pakt uit met stickerboek over geschiedenis van gemeente

Wie geïnteresseerd is in het verleden van Mandelgemeente Oostrozebeke moet zich vanaf 4 september naar de plaatselijke Carrefour reppen, want daar ligt een uniek boek klaar over de geschiedenis van Oostrozebeke. Het boek is gratis te verkrijgen en bij aankoop van 10 euro krijgt de klant een zakje stickers die in het boek moeten gekleefd worden. Wanneer het boek is

Lees meer »

Maak kennis met Roxy Dekker, het hitfenomeen dat al maanden de Nederlandse hitlijsten domineert

Amper 19 is ze, maar heel Nederland eet uit de hand van hitfenomeen Roxy Dekker. ‘Anne-Fleur Vakantie’, ‘Sugardaddy’, ‘Huisfeestje’… Alles wat de zangeres op dit moment aanraakt verandert er in goud. “Bij m’n eerste hit dacht ik: dat ga ik waarschijnlijk nooit meer overtreffen. Maar dan gebeurde het nog eens en nog eens”, aldus een trotse Dekker. Roxy weet nu

Lees meer »

Pittemse Jeugdraad zet nieuw werkjaar in met ‘Startember’

Op vrijdag 6 september organiseert de Jeugdraad in en rond zaal De Magneet de tweede editie van ‘Startember’. Voor dit evenement slaan alle jeugdverenigingen de handen in elkaar met als doel een leuke namiddag en avond te bezorgen aan de kinderen, jongeren en volwassenen van Pittem en Egem.
The post Pittemse Jeugdraad zet nieuw werkjaar in met ‘Startember’ appeared

Lees meer »

Politieverhoren van Joost Klein en cameravrouw na Eurovisiesongfestival deels gepubliceerd: “Hij werd bozer en bozer”

De cameravrouw naar wie Joost Klein een dreigende beweging maakte, zou zich “bang en kwetsbaar” hebben gevoeld tijdens het veelbesproken incident op het Eurovisie Songfestival. Dat stelt de Zweedse krant Aftonbladet op basis van de verslagen van de politieverhoren van Klein en de vrouw. Die verhoren zette de krant maandagavond deels online.

Lees meer »