“In Italië kwamen we in contact met deze winkelkeren”: NH Markt opent ook de deuren in Handzame

Handzame In het leegstaande pand tussen Spar en Kruidvat, langs de Staatsbaan in Handzame, vind je sinds kort de NH Market. Jin Hua Chen is afkomstig uit Zwevezele en leerde de Italiaanse keten NH kennen tijdens een reis. Volgens hem is een nieuwe non-foodketen in ons land zeker niet overbodig.

“Onlangs rolden we voor al onze klanten de rode loper uit tijdens een grandioos openingsweekend”, aldus uitbater Jin Hua Chen. “Mijn zus Xing Yan en ikzelf waren een paar jaar geleden op reis in Italië en daar maakten we kennis met de NH-keten. Noord-Italië telt maar liefst 24 winkels. In het najaar van 2023 openden we de eerste Belgische NH Market in het winkelcentrum in Roeselare. Kortemark kenden we, omdat we van de streek zijn. We zijn afkomstig uit Wingene, maar groeiden op in Zwevezele. Toen we zagen dat er een grote winkelruimte vrij was naast Aldi, Kruidvat en Spar, hebben we beslist om hier onze tweede winkel te openen. Sinds januari zijn we begonnen met het pand in te richten. Het duurde 2,5 maand vooraleer we alles op zijn plaats hadden. We zijn zoals dat heet een one stop shop, een winkel waar je verschillende producten kan kopen, waar je anders verschillende winkels moet voor aandoen.”

“We bieden onze klanten hier meer dan 40.000 artikelen aan”

Personeel gezocht

“We bieden onze klanten hier meer dan 40.000 artikelen aan. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit én betaalbaar, en dat is wat de klant wil. Bij ons vind je reinigingsproducten, make-up, feestartikelen auto- en fietsaccecoires, huishoudproducten… We hopen een vaste waarde te worden in de Belgische non-food sector en daarom zijn we al volop aan het denken aan uitbreiding. In juli of augustus willen we onze derde vestiging al openen en eind 2024 hopen we op een vierde winkel. We durven ook al dromen van vestigingen in de Waalse provincies, maar dat is nog toekomstmuziek. Voor onze winkel in Kortemark zoeken we nog personeel, dus wie dat wil, mag altijd bij ons komen solliciteren. Het is onze bedoeling om mensen uit de gemeente bij ons een job te geven”, besluit Jin Hua Chen.

NH Market vind je langs de Staatsbaan 82 in Handzame en is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 18.30 uur.

The post “In Italië kwamen we in contact met deze winkelkeren”: NH Markt opent ook de deuren in Handzame is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Museum Sint-Janshospitaal in Brugge heeft een nieuwe maquette voor blinden en slechtzienden

Het Museum Sint-Janshospitaal in Brugge heeft een nieuwe maquette voor blinden en slechtzienden. Zo onderstreept Musea Brugge dat echt iedereen zich welkom moet voelen. In de mate van het mogelijke, want in historische gebouwen doe je niet wat je wilt.
The post Museum Sint-Janshospitaal in Brugge heeft een nieuwe maquette voor blinden en slechtzienden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Monument van de Markebeke gerestaureerd en in ere hersteld

Het monument van de Markebeke, dat verwijst naar een historisch incident in Marke tijdens de Boerenkrijg, is na een zorgvuldig restauratieproces in ere hersteld en herplaatst. Het monument werd in januari 2023 aangereden door een onbekende.
The post Monument van de Markebeke gerestaureerd en in ere hersteld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dode bij noodweer in Australië

Bij hevig onweer in de deelstaat Victoria in het zuidoosten van Australië is maandag een 63-jarige vrouw om het leven gekomen. 150.000 huishoudens zitten zonder stroom.

Lees meer »

Belfius Bank krijgt boete van 1 miljoen euro omdat ze klanten niet juist informeerde over risico’s kasbons

Belfius Bank heeft van de FSMA, de markttoezichthouder, een boete van 1 miljoen euro gekregen omdat ze klanten die intekenden op een kasbon, niet de juiste infobrochure heeft verschaft. Ook was de reclame voor de kasbon niet goedgekeurd door de FSMA. Naast de boete moet Belfius ook een nieuw lid met "een goede juridische opleiding" toevoegen aan haar directiecomité.

Lees meer »

Waarom Kamala Harris voor het debat van komende dinsdag oefent met een Trump-imitator: “Zelfs de beledigingen moeten al vertrouwd klinken”

In de laatste rechte lijn naar het debat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten, aanstaande dinsdag, stomen de twee zich op een totaal andere manier klaar. Terwijl Republikein Donald Trump naar eigen zeggen niets speciaal hoeft te doen – “Ik heb me al mijn ganse leven voorbereid” – haalt zijn Democratische rivale Kamala Harris alles uit de kast. Tot verbale schijngevechten met

Lees meer »

Belgische vrouw dood aangetroffen in Thailand

In Thailand is een 28-jarige Belgische toeriste om het leven gekomen. Dat heeft Buitenlandse Zaken bevestigd. Haar lichaam werd gevonden in de buurt van een bekende waterval in het noorden van het land. Volgens Thaise media was ze sinds vrijdag vermist en is er een zoekactie opgestart in de buurt waar haar fiets was aangetroffen. Vandaag is haar lichaam gevonden.

Lees meer »

Tv-maakster Lidewij Nuitten schrijft open brief na ontslag van VRT-nethoofd Lotte Vermeir: “Hoe kan het in godsnaam dat Frederik Delaplace nog op die stoel zit?”

Televisiemaakster Lidewij Nuitten (33), bekend van ‘De maagdenclub’, heeft op haar Facebookpagina een open brief gedeeld. “Moet een documentairemaker die verondersteld wordt kritische reportages te maken, angst hebben om kritisch te zijn voor zijn eigen baas?”, klinkt het onder meer. De reactie van Nuitten komt er na het ontslag van VRT-nethoofd Lotte Vermeir (39).

Lees meer »

Deel Hellestraat op eerste schooldag vijf uren autovrij en omgedoopt tot Boulevard Futura

Tijdens de paasvakantie in april 2022 ging in Wervik een nieuw mobiliteitsplan in voege en kwamen er heel wat fietsstraten. De Hellestraat behoorde daar niet bij niettegenstaande de school Futura zich daar bevindt. Sedert begin dit jaar is er tussen de Rapet- en Ooststraat wel een fietsstraat. De directie was al lang vragende partij. In aanwezigheid van het stadsbestuur vond

Lees meer »

Dentergem schaft elektrische wagen voor rattenbestrijding aan

De gemeente Dentergem heeft zich een elektrische wagen aangeschaft om aan rattenbestrijding op haar grondgebied te doen. “We spannen ons in om ons wagenpark milieuvriendelijker te maken”, zegt milieuschepen Charlotte Vandemoortele (Eendracht). “Vandaar de aankoop van deze elektrische wagen, met een subsidie van de provincie ter waarde van 179.840 euro. Deze aankoop past binnen ons
The post Dentergem schaft

Lees meer »

Rechtbank in Gent heeft eerste Hersteltrajectkamer van het land: “Geen focus op straf, wel op behandeling van beklaagde”

In Gent heeft de eerste zitting plaatsgevonden van de gloednieuwe Hersteltrajectkamer. Het gaat om een primeur voor ons land. In de kamer verschijnen mensen met een verslaving, agressie en/of psychosociale problemen die strafbare feiten pleegden. De focus ligt niet op een straf, wel op een traject om de beklaagden uit de problemen te helpen. Het traject kan 1,5 jaar duren,

Lees meer »