Fluvius grijpt in om uitval zonnepanelen te voorkomen: “Veel eigenaars weten niet dat hun installatie is uitgevallen”

Het aantal maandelijkse klachten over uitvallende zonnepanelen piekte in het voorjaar van 2023 drie keer hoger dan een jaar voordien. Fluvius neemt nu bijkomende maatregelen.

 

Meer krantenkoppen in België

Zo kleurt Vlaanderen met de lokale verkiezingen

In verschillende steden en gemeentes zijn de stemmen volledig geteld. De eerste conclusie voor Vlaanderen? De aanwezigheid van de oranje kleur van CD&V valt op. Het lijkt erop dat de partij in 109 gemeenten de grootste partij zal zijn.

Lees meer »

“Daar gade gij spijt van krijgen”: iconisch gevecht van Marianne en Rosa in ‘Thuis’ wordt 25 jaar later geëerd met remake

Wie de heftige bitchfight tussen Christine en Femke woensdag in ‘Thuis’ zag, had misschien een serieuze déjà vu. Dat kan, want het handgemeen was een bijna perfecte remake van het iconische handtassengevecht van Marianne met Rosa, 25 jaar geleden. Er zullen dit seizoen nog meer scènes en verdwenen personages op die manier ‘herdacht’ worden om de 30ste verjaardag van de

Lees meer »

“Ik zal Mike eruit moeten schoppen”: Van den Bergh, die De Decker op logement heeft, grapt voor historisch Belgisch dartsduel

Belgische dartsgeschiedenis in Leicester! Nog nooit stonden twee Belgen tegenover elkaar in de halve finale van een major-toernooi. Dimitri Van den Bergh treft vanavond (21u30) landgenoot Mike De Decker in de World Grand Prix. De vriendschap even aan de kant, tijd voor een clash. “Want wie iets van darts kent, ziet dat Mike in dit toernooi de beste is. Iedereen

Lees meer »

Olietanker in brand voor Duitse kust

Voor de kust van het Duitse Kühlungsborn is vrijdag in de Oostzee brand uitgebroken op de 73 meter lange olie- en chemicaliëntanker "Annika". Dat melden de Duitse kustreddingsdiensten. De 7 bemanningsleden zijn van boord gehaald.

Lees meer »

Toerisme Oostende beëindigt samenwerking met curator The Crystal Ship na signalen van intimiderend gedrag: “Niet ingaan op avances? Dan kreeg je bedreigingen”

Toerisme Oostende heeft de samenwerking met Bjorn Van Poucke, curator van het streetart-festival The Crystal Ship, beëindigd. De beslissing komt er na verschillende signalen van artiesten en medewerkers over intimidatie. “Hij is een manipulatief persoon die perfect weet waar de grijze zone ligt”, zo omschrijft een van de artiesten van The Crystal Ship hem.

Lees meer »

Hier weten we al wie de burgemeester wordt

Door de nieuwe regels is het kristalhelder: de kandidaat met de meeste voorkeurstemmen van de grootste lijst die deel uitmaakt van de meerheid in zijn gemeente, wordt de burgemeester. Dat betekent dat gemeenten en steden waar absolute meerderheden behaald werden hun nieuwe burgemeester al kennen. Wij sommen ze op.

Lees meer »

Bestuurder gewond na botsing tussen twee voertuigen op Diksmuidebaan

De hulpdiensten werden maandagmiddag opgeroepen voor een verkeersongeval op de Diksmuidebaan in Ichtegem, waar twee voertuigen met elkaar botsten. Een van de bestuurders werd daarbij voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
The post Bestuurder gewond na botsing tussen twee voertuigen op Diksmuidebaan appeared first on KW.be.

Lees meer »