Efteling geeft Doornroosje make-over, maar vooral haar borsten verbazen bezoekers

Bezoekers van het Nederlandse pretpark Efteling trokken grote ogen toen ze het gerenoveerde kasteel van Doornroosje te zien kregen. Want nu blijkt dat niet enkel het gebouw onder handen werd genomen.

 

Meer krantenkoppen in België

“Jij redde vier jaar geleden mijn leven”: emotionele Evenepoel is hulp van ploegleider na akelige val nog niet vergeten

De emoties namen even de bovenhand bij Remco Evenepoel (24), vlak na zijn tweede plaats in de Ronde van Lombardije. Gelukkig was daar echtgenote Oumi voor een troostend schouderklopje en innige knuffel, al had Remco haar aanwezigheid niet verwacht. En dan was er nog een mooi moment met ploegleider Davide Bramati, die vier jaar geleden als een van de eerste

Lees meer »

Bondscoach Sven Vanthourenhout is ploegleider van het jaar!

De eerste prijzen zijn intussen uitgereikt op het Gala van de Kristallen Fiets! Jarno Widar is de beste belofte bij de mannen, Fleur Moors is de beste jongere bij de dames. De Kristallen Zweetdruppel ging na een stemming op HLN met grote voorsprong naar Justine Ghekiere. Sven Vanthourenhout werd verkozen tot ploegleider van het jaar. En maken Remco Evenepoel en

Lees meer »

Onze man geeft ‘Sterregem’ 6/10: “Geef ‘Metejoor’ gewoon een knoert van een seksverslaving”

Metejoor zwicht voor blonde vrouwen, Camille háát Pommelien Thijs en Viktor Verhulst is zo dom dat hij zich online laat oplichten. Zo gaat het althans in ‘Sterregem’, het fictieve dorp waar alle top-BV’s hun domicilie hebben. De opvolger van ‘Tegen de sterren op’ schakelt een versnelling hoger – in plaats van een show vol losse sketches krijgt de kijker een

Lees meer »

Auto volledig uitgebrand na ongeval in Torhout

Zaterdagmorgen even voor 06 uur gebeurde op de Roeselaarseweg in Torhout een zwaar ongeval. Een bestuurder die richting Torhout reed, reed op het rechte stuk weg een vluchtheuvel aan. De klap was niet min.
The post Auto volledig uitgebrand na ongeval in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Een geschenk uit de hemel”: erevoorzitter Bayern strooit voor het eerst openlijk met lof naar Kompany (en dat kan z’n positie verstevigen)

“Sinds hij hier is, ga ik weer graag naar het stadion.” Vincent Kompany lijkt bij Bayern nu ook het hart van Uli Hoeneß (72) veroverd te hebben. De beruchte erevoorzitter stak in de Duitse media voor het eerst een ware lofzang af over Kompany. Of hoe de “showbusiness” van de coach de scepsis zelfs bij Hoeneß gekeerd lijkt te hebben.

Lees meer »

Politierechter stuurt man met levenslang rijverbod naar de gevangenis: “Je blijft maar je eigen zin doen. Ik moet denken aan de maatschappij”

De 31-jarige M.U. uit Hamme werd vrijdagochtend onmiddellijk aangehouden in de politierechtbank. De dertiger verscheen voor de 18e keer voor de politierechtbank en dat telkens voor dezelfde feiten: het rijden zonder rijbewijs en tijdens verval. De advocaat van M. probeerde de rechter nog te overtuigen zijn cliënt een allerlaatste kans te geven, maar tevergeefs. U.M. werd ter plaatse door de

Lees meer »

Zo stemde Waregem: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Waregem trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Waregem.
The post Zo stemde Waregem: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zuienkerke krijgt met Annelies Dewulf eerste vrouwelijke burgemeester aan het roer: “Ik wil net als Alain een volksburgemeester zijn en tussen de mensen staan”

Niet Noël Delaere maar wel Annelies Dewulf werd zondag het grootste stemmenkanon in de poldergemeente. Met amper zeven stemmen verschil sprong ze over de lijsttrekker, wat haar straks de burgemeesterssjerp oplevert.
The post Zuienkerke krijgt met Annelies Dewulf eerste vrouwelijke burgemeester aan het roer: “Ik wil net als Alain een volksburgemeester zijn en tussen de mensen staan” appeared first

Lees meer »

Onze reporter blikt terug op het proces van glazenwasser Stijn Marchand, die 27 jaar cel kreeg. “Dit was een remedie tegen overspel”

Het proces van Stijn Marchand is ten einde. Hij kreeg 27 jaar cel. Onze reporter blikt terug op een zaak waarvan Jef Vermassen zei: “Eigenlijk had heel Vlaanderen dit moeten volgen.” Omdat het een boeiende inkijk bood in relaties, overspel en de risico’s van charmeurs. “Het was mooi hoe de openbaar aanklager zei: ‘Dorien, ik hoop dat je deze fout

Lees meer »