Club heeft eerste zomertransfer al beet: Zwitserse middenvelder Jashari komt over van Luzern voor 6 miljoen euro

Het is pas begin april, maar Club Brugge heeft nu al z’n eerste zomeraanwinst beet. De Zwitserse middenvelder Ardon Jashari (21) komt over van FC Luzern. Blauw-zwart legt zes miljoen euro op tafel. 

Meer krantenkoppen in België

Wereldspeler Aluvision neemt intrek op Evolis: “Blij om deel uit te maken van Kortrijks ondernemerschap”

West-Vlaams ondernemerskoppel Ann Vancoillie en Dirk Deleu keren terug naar onze provincie, meer bepaald de “economische hoofdstad Kortrijk”, zoals burgemeester Vincent Van Quickenborne het beschreef. De nieuwe thuishaven van Aluvision op het bedrijvenpark Evolis omvat productiefaciliteiten, magazijnruimte, een logistiek centrum, tijdelijke pop-up kantoren en showroom.
The post Wereldspeler Aluvision neemt intrek op Evolis: “Blij om deel uit te maken

Lees meer »

30 jaar LETS in Vlaanderen: Een feest van duurzaamheid, verbinding en solidariteit in Kortrijk

Op zaterdag 7 september organiseert LETS Vlaanderen het evenement LETS is More! in JC Tranzit, van 10.30 tot 17 uur. “Het belooft een inspirerende dag te worden waarin gemeenschapszin, duurzaamheid en verbondenheid centraal staan”, zegt Wesley Dooms, bewegingscoördinator LETS Vlaanderen vzw.
The post 30 jaar LETS in Vlaanderen: Een feest van duurzaamheid, verbinding en solidariteit in Kortrijk appeared first

Lees meer »

“Een schadevergoeding zal mij niet meer geluk bezorgen”: slachtoffer brandstichting in Kortrijk opvallend mild voor drie verdachten

“Ik wil geen schadevergoeding omdat ik hoop dat ze lessen trekken uit hetgeen ze hebben gedaan en toch nog de goede richting uit gaan. Op die leeftijd moeten ze studeren in plaats van in de gevangenis te zitten.” Een 56-jarige man uit Kortrijk was dinsdag op de rechtbank in Kortrijk opvallend mild voor drie jongeren uit Kortrijk en Kuurne die

Lees meer »