Ze hielp mensen de wereld rond: wie is de vrouw die nu gedood werd door het Israëlische leger?

Een van de laatste hulporganisaties die voor voedsel zorgden in Gaza, staakt haar operaties. Ze doet dat nadat zeven leden maandag gedood werden bij een Israëlische aanval. Een van hen is de Australische Zomi Frankcom.

 

Meer krantenkoppen in België

Zo stemde Zwevegem: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Zwevegem trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Zwevegem.
The post Zo stemde Zwevegem: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van knallende overwinning voor Thuis-gezicht tot onverwacht zitje voor Jo Vally: deze BV’s raakten verkozen (en deze niet)

Acteurs, muzikanten, sporters,… Zoals elke gemeenteraadsverkiezing deden ook nu weer heel wat bekende Vlamingen een gooi naar een zitje in de lokale politiek. Wie slaagde daar ook in, en wie haalde het niet? Deze actrice vind je binnenkort mogelijk in het schepencollege van Vlaanderens grootste stad. En ook deze langharige gitaarrocker wordt mogelijk schepen.

Lees meer »

Clara Cleymans speelt als Camille in ‘Sterregem’ vaak met blote buik: “Geen alcohol én buikspieroefeningen”

“Op m’n eten letten, geen alcohol kort voor de opnames én buikspieroefeningen”: Clara Cleymans (35) haalt alles uit de kast om dicht mogelijk bij het uiterlijk van Camille Dhont te komen. De reden? Haar rol in de gloednieuwe comedyreeks van VTM: ‘Sterregem’. Noem het de opvolger van ‘Tegen de sterren op’, maar er is een groot verschil. Jonas Van Geel

Lees meer »

“De wapens gaan na de show achter slot en grendel”: achter de schermen bij succesmusical ‘14-18’

Op de bühne is er niets van te merken, maar achter de schermen van spektakel ‘14-18’ staat een leger van professionals klaar om elke voorstelling een naadloze ervaring te bieden. Met 700 kostuums, tientallen pruiken en evenveel wapens legt de musical de lat hoog. Van special effects tot live muziek: hoe zit deze logistieke meesterproef in elkaar? Onze reporter stond

Lees meer »

Eén jaar na de aanslag op Zweedse supporters: “Ik denk elke dag aan die mensen in mijn taxi. Ik voel me schuldig dat ik hen niet heb kunnen redden”

De herdenking van de aanslag op de Zweedse voetbalsupporters in Brussel, één jaar geleden, was er een in mineur voor de taxichauffeur die aan de kogelregen is kunnen ontsnappen. “Ik verga van het schuldgevoel omdat ik die Zweedse supporters niet heb kunnen redden. Bovendien heeft de Belgische Staat me nog altijd niet erkend als terreurslachtoffer.”

Lees meer »

Mieke Sys start vastgoedkantoor op in Kortemark: “Ik was vastbesloten om mijn eigen zaak te starten”

Wie op zoek is naar een nieuw huis of een nieuwe thuis, kan daarvoor sinds kort terecht bij Crevits-Sys vastgoed op de Markt in Kortemark. Nadat ze ervaring opdeed bij een van de grootste vastgoedspelers van het land, startte Mieke Sys haar eigen vastgoedkantoor.
The post Mieke Sys start vastgoedkantoor op in Kortemark: “Ik was vastbesloten om mijn eigen

Lees meer »