Tori Spelling onthult wat de doorslag gaf om scheiding aan te vragen: “Onze relatie had nooit 18 jaar mogen duren”

Voormalige ‘Beverly Hills 90210′-ster Tori Spelling (50) heeft na achttien jaar de scheiding aangevraagd van haar man Dean McDermott (57). De liefde was al een tijdje over tussen de twee, maar juridisch was de zaak nog niet afgehandeld. De ster onthult nu in een nieuwe aflevering van haar podcast ‘misSPELLING’ de reden van de breuk. 

Meer krantenkoppen in België

14de editie van Rechte Deur Ooglé was topper

De veertiende editie van Rechte Deur Ooglé was de meest succesvolle editie ooit. De stralende zon zorgde voor heel wat kijklustigen langs het parcours en ook de deelnemers zelf waren in groten getale aanwezig. Liefst 250 deelnemers zorgden voor een recordeditie.
The post 14de editie van Rechte Deur Ooglé was topper appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hanne, Marthe en Julia van K3 vertrekken voor 5 weken naar Malta voor filmopnames: “Het voelt een beetje dubbel”

Dinsdagavond zijn Hanne, Marthe en Julia vanaf vliegveld Brussel Zaventem vertrokken naar Malta voor de opnames van ‘K3 en Het Lied van de Zeemeermin’. Op het idyllische eiland zullen de drie K3-zangeressen en de andere castleden de hele maand september verblijven om de mooiste filmbeelden te maken. Reporter Jarne polst naar de zenuwen, vlak voor ze het vliegtuig opstapten. Bekijk

Lees meer »

Imane, de nieuwe ochtendstem van MNM: “Mijn motor moet ’s ochtends eerst wat op gang komen. Gelukkig is er koffie”

Ze fleurde als presentator al de middag van MNM op en als reporter de Olympische Spelen afgelopen zomer. Nu mag Imane Boudadi (26) uit Vlamertinge bij Ieper ook de ochtend opvrolijken bij MNM. De rijzende ster van de radiozender praat voluit over de liefde voor radio, haar grootouders en… Pamela Anderson.
The post Imane, de nieuwe ochtendstem van MNM:

Lees meer »

Soncotra Poperinge kijkt uit naar nationaal volleybal

Volleybalclub Soncotra Poperinge hield een ploegvoorstelling in De Lovie. Voorzitter Patrick Schatteman blikt vooruit op het nieuwe seizoen, dat volgende week van start gaat.
The post Soncotra Poperinge kijkt uit naar nationaal volleybal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bewoners Torrepoort ongerust over plannen Ons Onderdak

Ons Onderdak heeft plannen om de sociale woningen op het centrale plein in de Torrepoortlaan te vervangen door 12 ééngezinswoningen en 43 appartementen. Volgens Sam Vancayseele zorgt dat voor ongerustheid bij de bewoners. Volgens schepen Philip Bolle zou communicatie echter voorbarig geweest zijn.
The post Bewoners Torrepoort ongerust over plannen Ons Onderdak appeared first on KW.be.

Lees meer »

Deze eis stelde Annelien Coorevits voor deelname aan ‘De verraders’: “Eerst weigerden ze, maar anders deed ik niet mee”

Wie houdt het hoofd koel in een web van leugens? Wie breekt onder de druk? En vooral… wie zijn de verraders? Je ontdekt het vanaf zondagavond, want dan trappen ze bij VTM het derde seizoen van ‘De verraders’ af. Ex-Miss België Annelien Coorevits (37) is één van de waaghalzen die het psychologische avontuur aandurft. “Ik heb wel één voorwaarde gesteld.

Lees meer »

Meer dan 1.000 kilometer lopen in 6 dagen: recordman Matthieu Bonne doet nieuwe poging om wereldrecord te verbreken

Ultrasporter Matthieu Bonne onderneemt donderdag een nieuwe poging om het wereldrecord te verbreken op de 6 Days Run in Hongarije. Een eerste poging in Merelbeke enkele maanden geleden mislukte. Bonne moet op de 6 Days Run meer dan 1.038 kilometer lopen om het wereldrecord te verbreken.
The post Meer dan 1.000 kilometer lopen in 6 dagen: recordman Matthieu Bonne

Lees meer »