Laatste overlevende van schip dat zonk na bombardement op Pearl Harbor overleden

De laatste overlevende van de USS Arizona, het oorlogsschip dat zonk tijdens het Japanse bombardement op Pearl Harbor, is overleden op 102-jarige leeftijd. Dat meldt een vereniging ter nagedachtenis van de slachtoffers van de aanval.

 

Meer krantenkoppen in België

Vlaams Belang Wervik maakt eerste speerpunten voor verkiezingen bekend

Het Vlaams Belang Wervik neemt met grote ambities aan de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 13 oktober deel. Het maakte de eerste speerpunten bekend. “We willen opkomen voor een menselijk beleid in Wervik, Geluwe en Kruiseke”, stelt voorzitster Sabine Bille. “We willen ervoor zorgen dat Wervik zijn waarden en normen behoudt zodat wij die kunnen doorgeven aan onze kinderen en kleinkinderen.”

Lees meer »

Trotse ouders Gene Thomas en Kristel Verbeke zien dochter Nanou in voetsporen treden: ze reageren voor het eerst

Showbizzkoppel Gene Thomas (51) en Kristel Verbeke (48) zijn apetrots op dochter Nanou die aan haar muzikale carrière begint. Deze zomer staat ze in het voorprogramma van haar vader bij de Parkies-concerten doorheen heel Vlaanderen. “Ik geef ze advies, maar laat haar ook vooral doen. Zo kan ze zelf ontdekken wat werkt en wat niet bij een publiek”, reageert de

Lees meer »

Eerste slachtoffertje van mesaanval tijdens Taylor Swift-dansles krijgt gezicht: ouders Alice Aguiar (9) “ontroostbaar”

Eén van de slachtoffertjes van de mesaanval in een dansschool in het Engelse Southport heeft een gezicht gekregen. Het gaat volgens Britse media om Alice Aguiar (9). Ze overleed vanmorgen aan haar verwondingen. Volgens een tante van het meisje zijn haar ouders “ontroostbaar”. In totaal zijn drie kinderen gestorven als gevolg van de steekpartij.

Lees meer »

Dagmara Okraska is finaliste Miss Grace Benelux

Waregem De Waregemse Dagmara Okraska is finaliste nummer 8 van de Miss Grace Benelux verkiezing 2024, die plaatsvindt op zaterdag 7 september in Diest.
The post Dagmara Okraska is finaliste Miss Grace Benelux appeared first on KW.be.

Lees meer »

In het hoofd van Kamala Harris, de grote mond die de eerste ‘Madam President’ wil worden: “Ik keek naar hem en barstte in tranen uit”

Ze vallen nog amper bijeen te vegen, de scherven van alle glazen plafonds die Kamala Harris (59) al heeft verpulverd. Maar wie is de “sluwe en spitsvondige” uitdaagster van Donald Trump écht? Ze legde een rechter eens zo hard op de rooster dat enkel nog een stotterende schooljongen overbleef en hoe ze reageerde op het huwelijksaanzoek van haar man zegt

Lees meer »