“Ik snap de kritiek op onze ploeg niet”: hoe alles bij Alpecin-Deceuninck perfect afgesteld is op Mathieu van der Poel

Na De Ronde van Vlaanderen is meteen ook de topfavoriet voor Parijs-Roubaix bekend. Mathieu van der Poel (29) was outstanding, en niet alleen dat: ook zijn ploeg leverde sterk werk. Sportief manager Christoph Roodhooft maakt de brug tussen de twee Monumenten. “We hebben een wereldkopman, nog een heel speciale renner én een ploeg die er staat wanneer het er toe doet.” Eén keer raden met welke ambitie Alpecin-Deceuninck naar Roubaix trekt. 

Meer krantenkoppen in België

Rainier Verhoest en Saskia Aneca samen meer dan 80 jaar in het tafeltennis

Rainier Verhoest en Saskia Aneca leerden elkaar als jonge tafeltennissers kennen. Nadat ze elk hun eigen weg gingen bracht de sport hen nadien weer samen en nu maken ze samen deel uit van TTC Drive in Oostende. De club organiseert in juli naar jaarlijkse traditie de zomercriteria ‘Oostende beweegt’.
The post Rainier Verhoest en Saskia Aneca samen meer dan

Lees meer »

Neoprof Jasper Dejaegher zucht: “Frustrerende weken”

Als alles goed gaat maakt Jasper Dejaegher op zondag 14 juli in Kemmel Koerse z’n comeback in het peloton. Sinds eind maart staat de neoprof van Team Flanders-Baloise langs de kant met mycoplasma.
The post Neoprof Jasper Dejaegher zucht: “Frustrerende weken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Medusa Outdoor viert 20 jaar elektronische muziek in Avelgem: “Winnen jaarlijks aan bekendheid”

In Avelgem valt er dit jaar een bijzonder jubileum te vieren op 21 juli tijdens het jaarlijkse festival van Medusa Outdoor in de Kasteelhoeve in Outrijve. Het is namelijk 20 jaar geleden dat de eerste editie van het festival georganiseerd werd.
The post Medusa Outdoor viert 20 jaar elektronische muziek in Avelgem: “Winnen jaarlijks aan bekendheid” appeared first on

Lees meer »

OPROEP. Vertrek jij liftend op vakantie?

Het kost niets, het is sociaal, avontuurlijk en toch is liften helemaal uit de mode geraakt. Voor een fijn vakantie-artikel zijn we op zoek naar mensen die wel nog de duim opsteken en met onbekenden meerijden om op hun vakantiebestemming te geraken. Vertrek jij de komende dagen naar je droombestemming en wil je vertellen hoe het precies gaat aanpakken, welke

Lees meer »

Na onderzoek naar Songfestival in Malmö: organisatie stelt actieplan voor én benoemt nieuwe directeur

De European Broadcasting Union (EBU) benoemt een nieuwe directeur en gaat de regels voor delegaties verduidelijken. Dit zijn de uitkomsten van het onafhankelijke onderzoek dat de organisator van het Eurovisiesongfestival heeft laten uitvoeren na scherpe kritiek van verschillende deelnemers en de diskwalificatie van Joost Klein. Nederland volgt nauwlettend of de EBU haar beloften nakomt en zal op basis daarvan beslissen

Lees meer »

Ere-provinciaal directeur van het Gemeentekrediet van België Noël Develter (94) uit Wevelgem is overleden

Thuis in Wevelgem is Noël Develter (94) onverwacht overleden. Hij was ere-provinciaal directeur van het Gemeentekrediet van België (nu Belfius, red.). Noël behoorde tot de stichters van hoogstudentenclub Moeder Wevelgemse. Hij was ook medestichter van de serviceclub Rotaryclub Menen en Probus Vauban Menen. Noël was tevens ere-reserve majoor van het Belgisch leger.
The post Ere-provinciaal directeur van het Gemeentekrediet

Lees meer »