Beelden die u niet op tv zag: amateurfilmpjes tonen bewogen laatste passage van Mathieu van der Poel over Kwaremont

De weinig fraaie acties van enkele fans richting Mathieu van der Poel (29) in de Ronde van Vlaanderen van afgelopen zondag blijven nazinderen. Op social media doken intussen ook amateurbeelden op die tonen welke sfeer heerste op de Oude Kwaremont tijdens de derde en laatste passage van de Nederlander. 

Meer krantenkoppen in België

VS viseert Russisch tv-netwerk RT met sancties: “Belangrijk onderdeel van Russische oorlogsmachine”

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky zal deze maand nog zijn Amerikaanse ambtgenoot Joe Biden ontmoeten. Hij zal hem dan “het overwinningsplan” van Oekraïne op Rusland voorstellen. “De oplossingen zijn allemaal met elkaar verbonden en zullen Oekraïne voldoende kracht geven op het pad richting vrede”, klonk het op een persconferentie in Kiev. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in

Lees meer »

Jetaime (22) is nieuwe Miss Antwerpen én voltijds mantelzorger: “Mijn zus kan haar droom niet verderzetten, dus moest ik zeker voor die van mij gaan”

Jetaime Vandeuren uit Heist-op-den-Berg mag zich Miss Antwerpen én Miss Talent 2025 noemen. De 22-jarige werd voltijds mantelzorger voor haar zus Gianduja (21), nadat ze betrokken raakte bij een zwaar verkeersongeval. “Omdat zij haar droom als profvoetballer niet kon verderzetten, moedigde ze me aan om zeker voor de mijne te gaan.”

Lees meer »

Ruim een kwart retourneert aankopen op internet

Maar liefst 27 procent van de e-commerceklanten in België retourneert zijn aankopen ‘regelmatig’, blijkt uit een Belgisch onderzoek naar online aankopen, uitgevoerd in opdracht van Becom, de Belgische federatie van e-commerce, waarover Le Soir woensdag bericht.

Lees meer »

Storm Boris kost leven aan vijf mensen na overstroming door zware regenval in Roemenië, eerste dorpen geëvacueerd in Polen, Tsjechië en Oostenrijk

In verschillende landen in Centraal-Europa houden inwoners hun hart vast voor cycloon Boris. In enkele dagen tijd valt ongeveer net zoveel regen als gemiddeld in vier maanden. Tienduizenden huishoudens zitten zonder stroom en verschillende dorpen zijn al geëvacueerd. In Roemenië zijn zeker vijf mensen omgekomen en Polen, Slowakije, Hongarije, Oostenrijk en Duitsland bereiden zich voor op het hoge water. Volg

Lees meer »

25 kandidaten voor N-VA Anzegem: “Bestuur met gezonde begroting”

N-VA Anzegem heeft haar lijst en programma klaar voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Een correct en verantwoordelijk bestuur, dat is waarvoor we staan”, stelt kandidaat-burgemeester Koen Tack (62).
The post 25 kandidaten voor N-VA Anzegem: “Bestuur met gezonde begroting” appeared first on KW.be.

Lees meer »