“Zo respectloos”: fans van Amy Winehouse niet te spreken over actrice die zangeres moet nabootsen in biopic

De biopic over Amy Winehouse, ‘Back to Black’, krijgt enorm veel kritiek te verduren. Dit omdat er een clip werd gelost waarin Marisa Abela (27) – die de zangeres vertolkt in de film – een liedje van de overleden ster zingt. “Amy, het spijt me zo”, klinkt het onder meer op sociale media. 

Meer krantenkoppen in België

’t Piegoetje neemt afscheid van Zonnedal

Meisjeschiro ‘t Piegoetje verlaat Zonnedal en neemt zijn intrek in een nieuwbouw op de terreinen van Chirojongens Sint-Jan. Met een receptie met sympathisanten en oud-leden werd afscheid genomen van hun oude heem. “’t Piegoetje heeft als sinds 1971 zijn thuisbasis in Zonnedal, toen nog in de werfkeet van een aannemer”, weet jeugdschepen Gwendolyn Vandermeersch (Open
The post ’t Piegoetje

Lees meer »

Vlaanderen herdenkt 80 jaar Bevrijding: van parade tot opening van museum in bunker

Het is dit jaar 80 jaar geleden dat Vlaanderen van de Duitse bezetter werd bevrijd. Om dat te herdenken, vinden in september tal van evenementen plaats. Over heel Vlaanderen wordt de 80ste verjaardag van de Bevrijding na WOII gevierd. Wij maakten een handig overzicht van de activiteiten: van de Bevrijdingsparade in Antwerpen tot de opening van ‘Bunker 1944′ in Roeselare.

Lees meer »

Na 900 dagen ‘Van Straat naar Zorg’ werden meer dan 60% van de Kortrijkse dak- en thuislozen bereikt

Op 5 maart 2022 werd de straatverpleegkundige in het leven geroepen in de regio Zuid-West-Vlaanderen om extra zorg op te nemen voor dak- en thuislozen. De voorbije 30 maanden hebben de twee straatverpleegkundigen en één straatpsycholoog in Kortrijk al 250 unieke personen kunnen bereiken, goed voor meer dan 60% van de Kortrijkse volwassen dak- en thuislozen.
The post Na

Lees meer »

“Geen signalen dat schutter München gevaar vormde”

De 18-jarige Oostenrijker die werd gedood toen hij donderdag een terroristische aanslag wilde plegen op het Israëlische consulaat-generaal in de Duitse stad München, vertoonde geen signalen dat hij een gevaar vormde hoewel er vermoedens van radicalisering waren. Dat stellen de Oostenrijkse autoriteiten.

Lees meer »

Team Dynamisch Lo-Reninge stelt kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen voor

Team Dynamisch Lo-Reninge maakte zopas de kandidatenlijst bekend waarmee ze naar de gemeenteraadsverkiezingen trekken op 13 oktober. Burgemeester Lode Morlion neemt afscheid van de politiek en draagt de fakkel over aan Lieve Castryck, die de lijst zal trekken.
The post Team Dynamisch Lo-Reninge stelt kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Harris verwijt Trump “politieke stunt” op militaire begraafplaats: wat is er precies gebeurd? En waarom ligt het zo gevoelig?

Vicepresidente en presidentskandidate Kamala Harris heeft haar Republikeinse rivaal Donald Trump ervan beschuldigd "heilige grond niet te respecteren voor een politieke stunt". Ze reageert zo op een incident tijdens een bezoek aan het militaire kerkhof Arlington Cemetery dat al een hele week het Amerikaanse verkiezingsnieuws beheerst. Vier vragen en antwoorden om weer helemaal mee te zijn.

Lees meer »

LIVE FLANDERS DARTS TROPHY. Dimitri Van den Bergh overleeft eerste ronde niet tegen beresterke Andrew Gilding, Mike De Decker stoot wél door

Antwerpen is in de ban van het darts. De wereldtop zakt af naar de Flanders Darts Trophy, het tiende European Tour-event van het jaar. Mike De Decker kon zich vandaag als enige landgenoot plaatsen voor de volgende ronde. Dimitri Van den Bergh moest zijn koffers pakken na een moeilijke partij tegen Andrew Gilding. Kijk het hele weekend live op VTM

Lees meer »