Koen Wauters openhartig over scheiding met Valerie De Booser in ‘Liefde voor muziek’: “Ik wist niet dat stilte zo stil kon zijn”

In de komende aflevering van ‘Liefde voor muziek’ staat de muziek van Clouseau centraal en Laura Tesoro kiest een erg persoonlijk nummer uit van Koen Wauters. Ze zingt een Engelstalige versie van ‘Stil’, een nummer dat Wauters schreef over de moeilijke periode na zijn scheiding van Valerie De Booser. “Het was akelig toen de kinderen voor de allereerste keer naar Valerie gingen”, vertrouwt hij Laura toe. 

Meer krantenkoppen in België

Diefstal “voor het goede doel” levert zeventiger 20 maanden cel op

Naar eigen zeggen had de 70-jarige Fransman Stanislas O. enkel goede bedoelingen, maar nu loopt hij toch tegen een celstraf van twintig maanden op. Hij pleegde dertien feiten van diefstal om de spullen “op te sturen naar Oekraïne.”
The post Diefstal “voor het goede doel” levert zeventiger 20 maanden cel op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Luc Appermont viert 1000ste ‘De zoete inval’ op radio én tv: “Toen de baas me belde dacht ik: ik ben ontslagen”

Een feestelijke aflevering opgenomen in ‘hometown’ Bilzen, met verrassende gasten en Limburgse vlaai: zo viert Luc Appermont (75) vandaag de 1.000ste aflevering van ‘De zoete inval’. De presentator bedacht het Radio 2-programma 34 jaar geleden uit pure onvrede zelf, maar vreesde dat het geen lang leven was beschoren. Maar het spel overleefde de tand des tijds en zorgde voor een

Lees meer »

Odette (69) en Paul (70) uit Poperinge nemen deel aan Open Tuinen: “We hadden nog nooit zoveel werk door de regen”

Er lijkt geen einde te komen aan de diepe stadstuin achter de rijwoning van Odette (69) en Paul (70) Vancayzeele in Poperinge. Ze zetten dit weekend andermaal hun romantische rozentuin open voor het publiek. “We hadden nog nooit zoveel werk door de regen, onze rozen liepen zelfs twee keer onder.”
The post Odette (69) en Paul (70) uit Poperinge

Lees meer »

Heeft Dimi Van Pamel zijn laatste koers gereden?

De kans is klein dat Dimi Van Pamel (19) nog een rugnummer opspeldt. De Tieltenaar, die rijdt voor Wielerteam Decock-Van Eyck-Van Mossel Devos-Capoen, deed dat vorige zaterdag in Zerkegem, maar kwam ten val. Door de opeenvolging van tegenslagen is het negentig procent zeker dat hij stopt met koersen.
The post Heeft Dimi Van Pamel zijn laatste koers gereden? appeared

Lees meer »

Nieuwe Nederlandse regering legt de eed af

223 dagen na de verkiezingen heeft Nederland een nieuwe regering. Zestien ministers en dertien staatssecretarissen legden dinsdag de eed af in de Oranjezaal van Paleis Huis ten Bosch. Ze werden een voor een voorgesteld aan koning Willem Alexander door de nieuwe eerste minister Dick Schoof, tot voor kort nog een partijloze ambtenaar.

Lees meer »

Mobiele escape game rond dementie in Izegem

De werkgroep dementievriendelijke gemeente organiseert van 26 juni tot en met 6 juli een mobiele escape game rond dementie. ‘De tuin van Victoria’ geeft je een beter inzicht om dementie te begrijpen en vindt plaats in Kasteel Wallemote in de Kokelarestraat 85.
The post Mobiele escape game rond dementie in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »