Krijgen schandalige bier- en spuwtaferelen in Ronde een staart? “Als de gooiers geïdentificeerd worden, stellen we ons burgerlijke partij”

Pijnlijke beelden tijdens de laatste beklimming van de Oude Kwaremont en ook in de laatste rechte lijn van de Ronde van Vlaanderen. Koploper Mathieu van der Poel kreeg van enkele fans bier (zo leek het) en spuw naar het hoofd, naast ook heel wat boegeroep. De organisatie wil de schuldigen graag bestraft zien. 

Meer krantenkoppen in België

“Chinees bedrijf hackt wereldwijd 260.000 routers en creëert gigantisch botnet”

Chinese hackers hebben meer dan 260.000 met internet verbonden apparaten, voornamelijk routers, gehackt om een gigantisch botnet te creëren. Dat melden de autoriteiten van verschillende landen woensdag. Een botnet is een netwerk van geïnfecteerde apparaten, bekend als bots, die door de hackers kunnen worden gebruikt om cyberaanvallen uit te voeren, zonder dat de eigenaar van de apparaten er weet van

Lees meer »

Voorwaardelijke celstraf voor twintiger die naaktfoto’s van minderjarig ex-liefje verspreidde

Een 23-jarige Oostendenaar heeft voor de Brugse rechtbank zes maanden voorwaardelijke celstraf gekregen omdat hij naaktfoto’s van zijn Noorse ex-liefje verspreidde. Op het moment dat de foto’s genomen worden was het meisje amper veertien jaar.
The post Voorwaardelijke celstraf voor twintiger die naaktfoto’s van minderjarig ex-liefje verspreidde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Team Avelgem stelt nieuwe lijst voor: “Samenwerken is de boodschap”

Team Avelgem heeft naar aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen hun nieuwe lijst voorgesteld, met daarin een aantal bekende gezichten, maar ook acht nieuwe kandidaten. “Wij willen graag terug meebesturen”, klinkt het bij de enthousiaste kandidaten.
The post Team Avelgem stelt nieuwe lijst voor: “Samenwerken is de boodschap” appeared first on KW.be.

Lees meer »

9 doden en 2.800 gewonden in Libanon na massale explosie Hezbollah-biepers: Israël plaatste explosieven, aldus ‘New York Times’

In Libanon zijn dinsdag zeker 2.800 mensen gewond geraakt toen hun Hezbollah-biepers (een apparaat waarmee je iemand een bericht of signaal kan sturen, red.) tegelijk ontploften. Er zijn ook 9 mensen gedood door de “mysterieuze” massale explosies. Naast burgers en artsen zijn er vooral honderden Hezbollah-militanten onder de slachtoffers, ook hooggeplaatste leden. De machtige Libanese militie, bondgenoot van Hamas, wijst

Lees meer »

“Dochters op de achterbank waren naar voren gekatapulteerd”: buren onder indruk van ongeval waarbij moeder met auto vol kinderen tegen boom botst

Buren die dinsdagavond zagen hoe een moeder met drie kinderen in het Oost-Vlaamse Aalter tegen een boom reed, zijn naar eigen zeggen stevig onder de indruk van het verkeersongeval. De toestand van twee kinderen is intussen niet meer levensbedreigend. “Het klonk als een autodeur die dichtsloeg, maar dan veel luider.”

Lees meer »