‘Er waren stortbuien’: Van der Poel krijgt bier en boegeroep over zich heen op Kwaremont

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Pelt en Houthalen-Helchteren zetten hun Olympiërs in de bloemetjes

De gemeenten Pelt en Houthalen-Helchteren hebben hun atleten die deelnamen aan de Olympische Spelen in Parijs in de bloemetjes gezet. Dat gebeurde tijdens een huldiging in belevingscampus De Stroming in Pelt en het gemeentehuis in Houthalen-Helchteren. Kajakkers Hermien Peters, Artuur Peters en Lize Broekx mochten op de Spelen aantreden in de finale. Zwemster Roos Vanotterdijk plaatste zich dan weer 2

Lees meer »

Man (62) belandt in water tijdens wandeling met hond in Brugge: slachtoffer in kritieke toestand afgevoerd

In Brugge is maandagnamiddag een 62-jarige man uit het water gehaald. De zestiger was met zijn hond aan het wandelen toen hij op een vooralsnog onduidelijke manier in de brede gracht sukkelde. Hij werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis.
The post Man (62) belandt in water tijdens wandeling met hond in Brugge: slachtoffer in kritieke toestand afgevoerd

Lees meer »

Dominique Pelicot (71) verschijnt na week afwezigheid dinsdag normaal weer voor rechtbank tijdens verkrachtingsproces

Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, zal dinsdag normaal aanwezig zijn op het proces waarin hij als hoofdbeschuldigde terechtstaat. Dat heeft zijn advocaat maandag bevestigd. Pelicot was eerder door gezondheidproblemen afwezig op het proces, dat op 2 september van start ging.

Lees meer »

Dag 2 van Het Schippersweekend verenigt jong en oud met muziek

Van brullende gitaren tot de opzwepende beats van enkele gekleurde en compleet absurde DJ’s? Dag twee van Het Schippersweekend wist op enkele uren tijd verschillende generaties te verenigen met één en dezelfde boodschap: Lauwe houdt van muziek!
The post Dag 2 van Het Schippersweekend verenigt jong en oud met muziek appeared first on KW.be.

Lees meer »

Chinese autobouwer NIO kandidaat-overnemer voor Audi Brussels

De Chinese autobouwer NIO is een van de kandidaten om de autofabriek van Audi in Vorst over te nemen. Dat schrijft De Tijd woensdagavond op haar website op basis van bronnen die vertrouwd zijn met het dossier. Dinsdag was nog gezegd dat er geen economisch leefbare alternatieven voor Audi waren gevonden. Het personeel wacht af.

Lees meer »

De glimlach die catastrofe moet maskeren: waarom 2 gestrande ruimtevaarders symbool staan voor enorme crisis bij Boeing

Ze zouden één week blijven, maar het zullen acht maanden worden. De twee Amerikaanse astronauten die al sinds juni vastzitten op het ISS, omdat hun ruimteschip te onveilig was om mee naar de aarde terug te keren, hebben gisteren voor het eerst een persconferentie gegeven, met de glimlach. Die glimlach moet een catastrofe verbergen. Boeing, de maker van het ruimteschip,

Lees meer »

Film over jonge Trump binnenkort in zalen, tot zijn groot ongenoegen: “Meteen na première werd gedreigd met juridische stappen”

Binnenkort verschijnt ‘The apprentice’ in de zalen. Daarin is te zien hoe een jonge Donald Trump ‘opgeleid’ wordt door de machtige advocaat Roy Cohn. Dat de film opschudding veroorzaakt, mag niet verbazen. "Als zo’n geëngageerde regisseur iets maakt over Trump, dan krijg je geen flatterend portret", duidt filmjournalist Lieven Van Gils.

Lees meer »

Voorwaardelijke celstraf voor twintiger die naaktfoto’s van minderjarig ex-liefje verspreidde

Een 23-jarige Oostendenaar heeft voor de Brugse rechtbank zes maanden voorwaardelijke celstraf gekregen omdat hij naaktfoto’s van zijn Noorse ex-liefje verspreidde. Op het moment dat de foto’s genomen worden was het meisje amper veertien jaar.
The post Voorwaardelijke celstraf voor twintiger die naaktfoto’s van minderjarig ex-liefje verspreidde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dam in Polen stroomt over: “Al meer regen gevallen dan bij vernietigende overstromingen in 1997″ – Cycloon Boris eist vijf levens in Roemenië, Oostenrijkse deelstaat uitgeroepen tot rampgebied

In het zuiden van Polen is een dam overstroomd als gevolg van de cycloon Boris. Er viel een eerste dode in het land, bevestigt premier Donald Tusk. Op verschillende plekken is al meer regen gevallen dan bij de zogenaamde Millenniumvloed, de vernietigende overstromingen van 1997. Aan de Pools-Tsjechische grens werden duizenden inwoners geëvacueerd. In Roemenië maakte het natuurgeweld al zeker

Lees meer »