Wieleranalist Jan Bakelants op zoek naar de sportieve grenzen van Lotte Kopecky: “Ja, ik ben ook al met mijn hoofd tegen de muur gelopen”

Ronde van Vlaanderen. Parijs-Roubaix. Amstel Gold Race. Luik-Bastenaken-Luik. Voor Lotte Kopecky (28) hét klassieke klavertjevier-van-de-waarheid. Voor onze analist Jan Bakelants (38) tijd om eens te peilen naar de sportieve grenzen van onze beste Belgische wielervrouw. “De Tour? Ja, maar Vollering reed vorig jaar in de laatste vijf kilometer van de Tourmalet wel drieëneenhalve minuut van me weg, hé.” 

Meer krantenkoppen in België

Bedrijvencentrum regio Kortrijk viert met nieuwe naam: Takeoff

Na 40 jaar neemt het Bedrijvencentrum regio Kortrijk een nieuwe vlucht. Het bood in die 40 jaar onderdak aan 475 startende bedrijven, onder meer Lernout & Hauspie en Savaco. Het ondernemerscentrum viert zijn jubileum met een nieuwe naam: ‘Takeoff’.
The post Bedrijvencentrum regio Kortrijk viert met nieuwe naam: Takeoff appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zowel in Rusland als in Oekraïne schade door nachtelijke droneaanvallen

Hongarije heeft een voor maandag gepland gesprek tussen zijn minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, en diens Duitse collega Annalena Baerbock geannuleerd, meldt het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken vrijdagavond. Het ministerie stelt dat “een serieus en eerlijk persoonlijk gesprek” tussen de twee ministers “erg belangrijk” zou zijn geweest in het licht van het bezoek van de Hongaarse premier Viktor

Lees meer »