Tragisch ongeval in Dworp: man overlijdt nadat echtgenote hem per ongeluk aanrijdt op oprit

Bij een tragisch ongeval in Dworp, Beersel, is een man van 59 jaar om het leven gekomen. De man werd per ongeluk door zijn vrouw aangereden op de oprit van een woning. 

Meer krantenkoppen in België

“Jongste slachtoffer is 9 jaar”: meer dan 100 klachten van seksueel misbruik tegen Sean ‘Diddy’ Combs

Sean ‘Diddy’ Combs (54) wordt beschuldigd van het seksueel misbruiken van meer dan honderd mannen en vrouwen. Van deze slachtoffers zouden 25 minderjarig zijn geweest op het moment van het vermeende wangedrag, met het jongste slachtoffer van 9 jaar oud. Volgende maand worden 120 individuele rechtszaken gestart. Dit maakte advocaat Tony Buzbee namens de aanklagers bekend.

Lees meer »

Robin Ramaekers in Beiroet: “Israëlische grondaanval op Libanon lijkt elk moment te kunnen beginnen”

De Verenigde Staten hebben de positionering van Israëlische troepen waargenomen die suggereert dat een grondaanval op Libanon aanstaande is. Dat vertelde een Amerikaanse functionaris maandag aan persbureau ‘Reuters’. Een ingewijde zegt tegen ‘CBS News’ dat een inval “binnen enkele uren kan plaatsvinden”. Israël heeft formeel niet bevestigd dat er een grondoperatie aankomt. Wel zei de Israëlische minister van Defensie Yoav

Lees meer »

De kiemen van slecht bestuur

18:27 Goed bestuur is het ordewoord dat Vlaams minister-president Matthias Diependaele van zijn partijvoorzitter Bart De Wever heeft meegekregen. Maar door het vage regeerakkoord, het wantrouwen tussen de c…

Lees meer »

KIJK. Bemanning tanker Rode Zee schiet op explosieve drone voor inslag

Unieke beelden: een olietanker op de Rode Zee werd eerder deze week aangevallen door de Houthirebellen in Jemen. Op online circulerend videomateriaal is te zien hoe de bemanning van het schip probeert een varende drone beladen met explosieven te stoppen. Ze slaagden daar niet in, waardoor het bootje met geweld op de tanker insloeg, zo meldt The Daily Mail.

Lees meer »

Helft Palestijnse asielaanvragen in EU voor België is volgens De Moor “niet normaal of houdbaar”

Dat België “consequent de helft of meer van de asielaanvragen van Palestijnen in heel de EU ontvangt, is niet normaal en niet houdbaar.” Dat heeft ontslagnemend staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V) dinsdag gezegd in de Kamercommissie Binnenlandse Zaken. Ze overlegt met Europese collega’s over een oplossing, want “ons land wil zeker solidair zijn met oorlogsvluchtelingen, maar

Lees meer »

WZC Residentie Marie-Astrid pakt uit met activiteiten voor de Warmste Week: “En met de opbrengst trekken we met de bewoners naar Brugge”

De Warmste Week komt er straks (18-24 december) weer aan en dat inspireerde het animatieteam van WZC Residentie Marie-Astrid om plannen te ontvouwen voor enkele leuke activiteiten. Er komt onder meer een quiz en een ontbijtweek, die ook voor heel wat interactie met de bewoners moet zorgen.
The post WZC Residentie Marie-Astrid pakt uit met activiteiten voor de Warmste

Lees meer »

Unieke Ferrari geveild voor 2.600.000 euro in Knokke

In Knokke-Heist is op de Bonhams Zoute car sale de Belgische Ferrari 340 America Berlinetta uit 1951 verkocht voor een hamerprijs van 2.600.000 euro. Dat is iets minder dan de geschatte waarde die tussen de 3 en 4 miljoen euro ligt.
The post Unieke Ferrari geveild voor 2.600.000 euro in Knokke appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Joe Jonas schrapt verwijzing naar Diddy uit bekend nummer: ook in Sportpaleis aangepaste versie

Joe Jonas (35) van de Jonas Brothers distantieert zich van Sean ‘Diddy’ Combs, nadat de Amerikaanse rapper is gearresteerd op verdenking van sekshandel en afpersing. De songtekst van de megahit ‘Cake By The Ocean’ is daarom aangepast. Wat eerst klonk als ‘I’ll be Diddy, you’ll be Naomi’, wordt nu gezongen als ‘I’ll be Watts, you’ll be Naomi’. Ook in het

Lees meer »

Ombudsdienst ontving dit jaar al meer klachten over De Lijn dan in heel 2023: “Bussen komen niet opdagen of zijn overvol”

Sinds vervoersmaatschappij De Lijn haar dienstregeling begin dit jaar heeft aangepast, ontving de Vlaamse Ombudsvrouw al meer dan 500 klachten. Dat zijn er meer dan heel vorig jaar. De meeste klachten gaan over bussen die te laat of helemaal niet komen. Volgens De Lijn is het grootste deel van de bussen te oud en vallen de voertuigen daardoor regelmatig uit.

Lees meer »