Roeselaars Minivoetbal: Squadra Maradonna

Het damesteam van Squadra Maradonna treedt aan in de competitie van het Roeselaars minivoetbal. We zien staand v.l.n.r. Sharon Vervaeke, Alix Wierinck, Annelien Van Autrève, Stefanie Bintein en Tiffany Declercq. Vooraan zien we Shana Vervaeke en Annelore Verlinde. Joyce Vandenhende ontbreekt op de foto. (foto Jan Vanhecke)

The post Roeselaars Minivoetbal: Squadra Maradonna is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

School Sint-Jozef Sint Pieter in Blankenberge verbiedt smartphone voor eerste graad: “Paal en perk stellen aan al dat getokkel”

De leerlingen van het 1e en 2e middelbaar van het Sint-Jozef Sint Pieter in Blankenberge mogen vanaf volgend schooljaar geen smartphone meer gebruiken op school. Dat meltdt VRT. Opvallend is wel dat leerlingen van de 2e en 3e graad dat wel nog mogen doen. De school neemt die beslissing omdat gsm-gebruik de sociale ontwikkeling van kinderen tussen 12 en 14

Lees meer »

Forse daling afval op voorjaarsfestivals door herbruikbare bekers

Voorjaarsfestivals en -evenementen hebben door de invoering van herbruikbare bekers veel minder afval. Dat blijkt donderdag uit een monitoring van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM). “Evenementen produceren opmerkelijk minder afval, de opkuis verloopt vlotter en de terreinen blijven netter”, klinkt het.

Lees meer »

“België, dat is een land op retour”: Nederlandse pers maakt ‘horrorkabinet Oranje’ af, maar ziet derby in achtste finale nog wel zitten

Ondanks de pijnlijke en in de Nederlandse media fel bekritiseerde 3-2 nederlaag tegen Oostenrijk zit het EK voetbal voor Oranje er nog niet op. Als een van de ‘beste nummers drie’ mag Nederland naar de achtste finales. Daarin wacht een duel met Engeland of een duel met de winnaar van de groep met België. Een Derby der Lage Landen ligt

Lees meer »

Luchthaven van Oostende krijgt nieuwe vergunning van de stad: “Op voorwaarde dat ze maatregelen nemen voor het extra verkeer”

De Luchthavenexploitatiemaatschappij (LEM) had een vernieuwing van hun vergunning aangevraagd voor de uitbating van een vliegveld met start- en landingsbanen in Oostende. Het openbaar onderzoek loopt binnenkort af. De stad verleende alvast een positief advies, maar heeft ook voorwaarden. Vooruit stelt zich vragen bij de geplande uitbreiding van onder meer cargo- en nachtvluchten.
The post Luchthaven van Oostende krijgt

Lees meer »