Lokale politie Arro Ieper organiseert fietstocht voor wielertoeristen

De vriendenkring/sportkring van de politiezone Arro Ieper organiseert op donderdag 4 april de negentiende Omloop Arro Ieper voor wielertoeristen – Memorial Eddy Braem. Opnieuw trekken de deelnemers langs de mooiste wegen van de frontstreek en Heuvelland, onder begeleiding van de nodige motorrijders, een voertuig vooraan, volgwagens en een mecanicien. De dag wordt opgesplitst in tweeën, met in elke helft een rit van 70 kilometer. Je kan kiezen om deel te nemen aan enkel de voormiddag of de hele dag.

De start en aankomst voor elke rit zijn aan de cafétaria van de sporthal in Vlamertinge. Inschrijven kan enkel de dag zelf vanaf 8.30 uur. Leden van de BPSB betalen 4 euro, niet-leden kunnen deelnemen voor 5 euro. Het middagmaal, een broodje en soep, kan bij inschrijving besteld worden. Meer info via de Facebookpagina van de Memorial Eddy Braem.

The post Lokale politie Arro Ieper organiseert fietstocht voor wielertoeristen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Italiaanse douane rolt smokkelnetwerk van valse retro-spelconsoles op

De Italiaanse douane heeft een netwerk opgerold dat zich bezighield met de illegale verkoop van valse retrospelconsoles afkomstig uit China. Op de harde schijven van de consoles stonden illegale kopieën van populaire games uit de jaren 80 en 90 zoals ‘Super Mario bros.’ en ‘Street fighter’. De douane arresteerde 9 Italianen en nam een voorraad consoles in beslag met een

Lees meer »

‘Volgeling’ van pervert die vrouw verdoofde en liet verkrachten misbruikte ook eigen partner: “Ik ben opgevoed door varkens”

Jean-Pierre M. (63) is de enige van de vijftig medeverdachten op het Franse verkrachtingsproces tegen Dominique Pélicot die niet vervolgd wordt voor de verkrachting van Gisèle Pélicot. Hij moet zich wel verantwoorden voor de verkrachting van zijn eigen vrouw, in het gezelschap van Pélicot. Het was Pélicot die hem het verdovingsproduct leverde. “Ik ben opgevoed door varkens”, probeerde M. zijn

Lees meer »

Stefanie (32) opent Flowers & Braids in Oostnieuwkerke: “Mensen kunnen hier terecht voor het opsteken van haar, vlechtwerk en maquillage”

Stefanie Werbrouck opent op zondag 15 september officieel haar zaak Flowers & Braids. Bij Flowers & Braids kunnen dames terecht voor feestkapsels, maquillage en workshops.
The post Stefanie (32) opent Flowers & Braids in Oostnieuwkerke: “Mensen kunnen hier terecht voor het opsteken van haar, vlechtwerk en maquillage” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hollebeke viert mooie ereplaatsen van hun wielerheld Marvin Odent

Marvin Odent heeft zijn eerste Paralympische Spelen achter de rug. Zijn dorp Hollebeke leefde hard mee en ging voor de wegrit met een bus naar Clichy-sous-Bois. Bij zijn thuiskomst stond een delegatie dorpsbewoners hun lokale wielerheld op te wachten.
The post Hollebeke viert mooie ereplaatsen van hun wielerheld Marvin Odent appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hier spelen we geen spelletjes”: bodycambeelden tonen hoe NFL-vedette Tyreek Hill hardhandig wordt geboeid en wat de aanleiding was

De politie van Miami heeft bodycambeelden vrijgegeven die meer duidelijkheid brengen over de confrontatie van American Football-vedette Tyreek Hill (30) met de politie. De speler van Miami Dolphins werd zondag op weg naar het stadion voor de openingsmatch staande gehouden omdat hij zijn gordel niet droeg en te snel reed. Al snel escaleerde de situatie. “Wat als ik niet Tyreek

Lees meer »

Geraakt Van den Bergh in eerste ronde voorbij Dobey?

Nog geen week na de Flanders Darts Trophy wordt er in Amsterdam al opnieuw gespeeld. Dimitri Van den Bergh is ook op de World Series of Darts Finals van de partij. Stoot hij titelverdediger Michael van Gerwen in eigen land van de troon? Volg het hieronder live of kijk op VTM 2 of VTM GO!

Lees meer »