Kledingzaak Brands Only is opnieuw open

“We zijn verheugd om aan te kondigen dat Brands Only Harelbeke haar deuren vrijdag zal openen op een nieuwe locatie: Gentsesteenweg 218.” Dit staat te lezen op de facebookpagina van Brands Only van zaakvoerder Samir Bendima. “We are back! Ik kan het niet genoeg zeggen”, glundert hij. De officiële opening is op 30 maart.

Zaakvoerder Samir Bendima (47) is tevreden en gelukkig dat hij eindelijk een zeer moeilijke en zware periode kan afsluiten na een verwoestende uitslaande brand op 31 januari op de site waar zijn kledingzaak Brands Only gevestigd was. In een nabijgelegen hangar op de site ontstond brand die uiteindelijk ruim 5.000m² in de as legde. “Het was op zeer korte tijd een inferno. Acht personeelsleden van de zaak konden op het laatste nippertje weg, want de brand breidde zeer snel en zeer hevig uit. We verloren onze kantoren en gebouwen en 40.000 stukken kledij”, duidt Samir.

Het onderzoek naar de oorzaak en plaats waar de brand ontstond is nog bezig maar zeker is dat het om een accidentele brand ging. Samir is 15 jaar zaakvoerder van Brands Only Harelbeke, gespecialiseerd in outletverkoop aan halve prijs en nieuwe collecties aan verminderde prijzen van gerenommeerde merken zoals onder meer Natan, Fred Perry en Armani. Brands Only heeft nog zaken in Antwerpen en Sint-Niklaas.

“Het moment om een donkere periode definitief af te sluiten”

Brands Only, dat al 6 jaar een permanente winkel had in Harelbeke, opende op 29 maart met een pré-opening voor klanten en opent officieel op 30 maart in een pand aan de Gentsesteenweg 218. “Net op tijd voor de lente- en zolmerverkoop”, zegt Samir, die de voorbije twee maanden hard werkte om alles rond te krijgen. “We hebben na de brand vanuit een kantoortje gewerkt in een container. We hebben een klantenbestand van 35.000 namen en 40 winkels waar we overstock in consignatie verkopen.”

“Het pand van Casa Trend kwam vrij en wij konden er terecht. Het pand is bijna 1.000 m², bijna even groot als het afgebrande pand. In ons nieuw pand hangen nu 20.000 stuks voor de lente- en zomerverkoop. Het is het moment om een donkere periode definitief af te sluiten. We hebben plannen om na de lente/zomerverkoop een paar weken later enkele kleine verbouwingen te doen. We are back.”

?

?

The post Kledingzaak Brands Only is opnieuw open is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Zo ziet “mogelijk catastrofale” orkaan Beryl die op Caraïben afstevent eruit vanuit de ruimte

Orkaan Beryl, die momenteel door het Caribisch gebied raast en al aan land is gegaan op het eiland Grenada, is opgeschaald naar categorie 5. Het gaat om de hoogste categorie die het Amerikaanse National Hurricane Center (NHC) toekent. Bovenstaande satellietbeelden tonen hoe de volgens het NHC “mogelijk catastrofale” storm de zuidoostelijke Caraïben nadert.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Fabio Jakobsen toont de littekens die het verhaal van zijn carrière vertellen: “Ik ben wel een taaie, denk ik”

“Wielrennen is geen sport voor kleinzerige mensen”, zegt Fabio Jakobsen (27). Zijn lijf is het bewijs. In Polen raakte hij tien tanden en een deel van zijn neus kwijt – hij werd voor dood opgeraapt van de straat. Op zijn knieën en armen hebben valpartijen “spoor over spoor” nagelaten. En toch gaat hij in deze Tour de France weer op

Lees meer »

“Warmte van gezin kunnen we nooit vervangen”: pleegkinderen komen (lange tijd) in ziekenhuis terecht door plaatstekort

Een kinderziekenhuis kan de warmte van een gezin nooit vervangen, terwijl dat net is wat een kind nodig heeft. Dat zegt professor en kinderarts Ann De Guchtenaere van het UZ Gent, dat net als andere ziekenhuizen af en toe pleegkinderen (lange tijd) opvangt door een groot tekort aan crisisopvangplaatsen. Concreet zoekt Pleegzorg Vlaanderen meer dan 400 zulke plaatsen voor dringende

Lees meer »

Unesco duidt eerste biosfeergebied in België aan

Het Nederlands-Belgische grenspark Kempen-Broek is vrijdag door de Unesco aangeduid tot een van de elf nieuwe biosfeergebieden. Dat meldt het VN-agentschap op zijn site. Het is het eerste door Unesco erkende biosfeergebied in ons land, voor Nederland is het het tweede. Unesco’s biosfeernetwerk telt nu 759 gebieden in 136 landen.

Lees meer »

Kampvuuravond in Watou met de Faute Bendt

Op zaterdag 13 juli organiseren Ferm Watou en Landelijke Gilde Watou opnieuw hun kampvuuravond. De Faute Bendt en studio Fashion zullen voor ambiance zorgen.
The post Kampvuuravond in Watou met de Faute Bendt appeared first on KW.be.

Lees meer »

SMUS organiseert jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ onder R8-brug

De Kortrijkse vzw SMUS, opgericht door Winok Hanssens (23), Tore Devos (27) en Arthur Van Mol (27), organiseert op 5 en 6 juli hun jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ aan de Dumolinlaan onder de R8-brug. Bestel je tickets via sudato.club.
The post SMUS organiseert jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ onder R8-brug appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw (62) gewond na aanrijding op voorrangsweg in Dikkebus

Een 62-jarige vrouw is zondagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval in Dikkebus bij Ieper. De wagen waarin de vrouw als passagier zat, werd aangereden toen zij op de voorrangsweg reden.
The post Vrouw (62) gewond na aanrijding op voorrangsweg in Dikkebus appeared first on KW.be.

Lees meer »

Terwijl de ene zeer meegaand is, staat de andere op de rem: hierover zullen de gesprekken van De Wever met zijn toekomstige coalitiepartners gaan

Preformateur Bart De Wever (N-VA) zal een weekend lang een-op-eengesprekken voeren met zijn toekomstige coalitiepartners, onder meer over de begroting. Hij moet nog altijd een manier vinden om de socialisten over de streep te trekken. Maar waar zullen die gesprekken met de verschillende partijen precies over gaan? Een overzicht.

Lees meer »

Kunstencentrum BUDA haalt Europese Interreg-middelen binnen en investeert 320.000 euro in samenwerkingsplatform

Het project EMERGE werd goedgekeurd binnen Interreg VI France-Wallonie-Vlaanderen. Het is het eerste project van culturele spelers sinds 2015 dat wordt erkend binnen deze Europese subsidielijn. BUDA is één van de 3 Vlaamse kunstorganisaties die daardoor middelen binnenhaalt om in totaal 12 onafhankelijke theater- of dansgezelschappen uit deze euregio te begeleiden en ondersteunen.
The post Kunstencentrum BUDA haalt Europese

Lees meer »

Vredesmolen in Klerken kwarteeuw beschermd: gemeente kocht monument voor een symbolische euro

In Klerken werd gevierd dat de Vredesmolen 25 jaar geleden definitieve bescherming kreeg als restant van een stenen windmolen en als oorlogsmonument. De ruïne werd verstevigd en versterkt om dan na de werken te worden ingehuldigd op 21 juni 2014.
The post Vredesmolen in Klerken kwarteeuw beschermd: gemeente kocht monument voor een symbolische euro appeared first on KW.be.

Lees meer »