Gemeentebestuur Beernem deelt eretekens uit

Vorige week vrijdag 22 maart heeft het gemeentebestuur van Beernem de jaarlijkse eretekens uitgereikt. Drie personeelsleden van de politie- en civiele veiligheidsdiensten kregen een zilver- en gouden ereteken. Het Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid aan Laureaten van de Arbeid reikt elk jaar een aantal brevetten uit. Een commissie baseert zich op beroepsbekwaamheid en sociale inzet in verschillende functies om mensen een bepaalde titel toe te kennen.

De toekenning van de titel geldt als een waardering voor uitstekend uitgevoerde professionele activiteiten. In Beernem ontving Ingrid Van De Velde een gouden ereteken. Carlos Dhooge en Jonathan Gryson ontvingen op hun beurt een zilveren ereteken. (PDV/foto DC)

The post Gemeentebestuur Beernem deelt eretekens uit is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Verouderde lokalen maken plaats voor gloednieuw complex voor voetbalclub City Pirates en scouts in Merksem

In het Bouckenborghpark in Merksem zijn de werken gestart voor de bouw van een gloednieuw complex dat onderdak zal bieden aan zowel voetbalclub City Pirates als scoutsgroep 4de Sint-Joris Meisjesgidsen. De verouderde lokalen maken plaats voor een duurzaam gebouw dat beide verenigingen zal huisvesten. De stad Antwerpen investeert meer dan 5,6 miljoen euro in dit project, dat naar verwachting eind

Lees meer »

Duitslandkenner over triomftocht van AfD: “Zoals het er nu voorstaat, ziet het er niet goed uit”

Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog is een extreemrechtse partij de grootste geworden in een Duitse deelstaat. Alternative für Deutschland (AfD) haalt in Thüringen liefst een derde van de stemmen. Duitsland­expert Geert Van Istendael maakt zich zorgen: “De geschiedenis herhaalt zich nooit, maar er zijn nu wel zorgwekkende parallellen te trekken.”

Lees meer »

Passagiers zien vlak voor het opstijgen dat vliegtuig liters brandstof verliest

Er was even paniek op een vlucht van die van Jakarta naar Sumatra vloog toen passagiers bij het opstijgen merkten dat er liters brandstof uit de vleugel van het toestel lekte. De piloot werd snel verwittigd door grondpersoneel van de luchthaven en keerde onmiddellijk terug naar de gate. De 135 passagiers konden ongedeerd afstappen en vertrokken met enkele uren vertraging

Lees meer »

24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge

Uit een kluis in een kantoor van de scheepvaartpolitie in Zeebrugge is 24.000 euro verdwenen. De Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge onderzoeken de zaak, waarbij vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemensen die er werken wordt gekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.

Lees meer »

Tienduizenden betogers op straat in Tel Aviv: sfeer raakt verhit – Erdogan roept op tot islamitische alliantie tegen Israël

Tienduizenden mensen zijn in Tel Aviv op straat gekomen. Ze eisen dat premier Benjamin Netanyahu een staakt-het-vuren in Gaza bewerkstelligt en een deal uit de brand sleept waardoor de gijzelaars vrijgelaten worden. Hier en daar gaan betogers op de vuist met de politie. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan riep islamitische landen op om een alliantie te vormen tegen Israël.

Lees meer »

Vaartstraat krijgt nieuw wegdek

Op maandag 9 september wordt gestart met de heraanleg van het wegdek van de Vaartstraat in Bredene, tussen de Prinses Elisabethlaan en de Henri Zwaenepoelstraat.
The post Vaartstraat krijgt nieuw wegdek appeared first on KW.be.

Lees meer »