45-jarige man zwaargewond na aanrijding in Houthalen, bestuurder pleegt vluchtmisdrijf

Een 45-jarige man uit Houthalen-Helchteren is vrijdagnamiddag zwaargewond geraakt toen hij op zijn step werd aangereden door een auto. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf.

 

Meer krantenkoppen in België

IN BEELD – Kermiszondag in zaal De Schakel in Houthulst met Sabine, Danny Diëgo, Thomas Julia, Paul Bruna en Miss Olivia

Het Feestcomité organiseerde een méér dan geslaagde tweedaagse in zaal De Schakel in Houthulst. Ook op zondag was het heel druk. Er moesten zelfs meerdere mensen vertrekken wegens volzet. Een bewijs dat het een groot succes was.
The post IN BEELD – Kermiszondag in zaal De Schakel in Houthulst met Sabine, Danny Diëgo, Thomas Julia, Paul Bruna en Miss

Lees meer »

“Voelde het leven uit mij geknepen worden”: broers terecht na vechtpartij met agenten aan stripclub in Harelbeke

“De ergste interventie in mijn 12-jarige loopbaan.” Een agent van de politiezone Gavers (Harelbeke-Deerlijk) liet op de rechtbank in Kortrijk weinig aan de verbeelding over hoe hij zich bijna 2 jaar na een fout gelopen interventie aan striptease lounge Secrets Club in Harelbeke nog voelt. Een 41-jarige man uit Harelbeke riskeert 30 maanden cel voor poging doodslag omdat hij de

Lees meer »

De Parette organiseert eerste sneukeltocht in Harelbeke

Dienstencentrum De Parette vond een originele manier om hun werking in de kijker te zetten: al sneukelend de buurt rond lokaal De Parette verkennen en op de tussenstops nader kennismaken met de vrijwilligers van het Dienstencentrum die een woordje uitleg geven over de werking. “Het opzet is van deze eerste editie een jaarlijkse sneukelwandeltocht te maken”, luidt het.
The

Lees meer »

Franse verkrachtingszaak uitgesteld tot maandag, in afwachting terugkeer zieke hoofdbeschuldigde Dominique Pelicot

Het proces in de zaak Dominique Pelicot, de Franse zeventiger die zijn vrouw Gisèle Pelicot jarenlang heeft gedrogeerd en liet verkrachten door tientallen mannen, is opgeschort tot maandagochtend. De hoofdverdachte is sinds maandag ziek en afwezig op de hoorzittingen. De voorzitter van de strafrechtbank van Vaucluse, Roger Arata, schortte de zitting op.

Lees meer »

Competitie Brugse Darts Federatie breekt record

De dartshype wordt in ons land steeds groter en dat merkt ook de Brugse Darts Federatie. De nieuwe competitie ging vrijdag van start met maar liefst een recordaantal deelnemers of 56 ploegen in zes verschillende reeksen.
The post Competitie Brugse Darts Federatie breekt record appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Gouverneurs melden zeven doden door Russische aanvallen – Ex-president Medvedev dreigt Kiev om te toveren in “gigantische gesmolten plek”

Bij Russische aanvallen op regio’s in het zuiden, zuidoosten en oosten van Oekraïne zijn zaterdag zeker zeven mensen om het leven gekomen. Dat melden Oekraïense gouverneurs van de verschillende regio’s. De meldingen konden niet onafhankelijk geverifieerd worden. Vanuit Moskou wordt ondertussen dreigend gereageerd op de plannen over de inzet van westerse langeafstandsraketten door Oekraïne op Russisch grondgebied. De Russische ex-president

Lees meer »