Van Beyoncé en Lana Del Rey tot Post Malone: waarom kiest iedereen plots voor country?

“The music business is going country.” Lana Del Rey (38) maakte het tijdens de Grammy Awards in februari al duidelijk: countrymuziek is alomtegenwoordig. Vrijdag lanceerde Beyoncé (42) ‘Act II: Cowboy Carter’, een plaat vol lincedancemuziek en swingende banjo. En ze is niet de enige: ook Post Malone (28) en Ed Sheeran (33) omarmen het muziekgenre. Het Wilde Westen viert hoogtij, maar waarom nu? 

Meer krantenkoppen in België

Hogeschool Vives opent academiejaar met meer inschrijvingen

De hogeschool Vives heeft dinsdag het academiejaar geopend. Voor dit academiejaar werden meer inschrijvingen geregistreerd dan vorig jaar. Vooral de studiegebieden sociaal-agogisch werk, handelswetenschappen en bedrijfskunde en industriële wetenschappen en technologie doen het goed.
The post Hogeschool Vives opent academiejaar met meer inschrijvingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zaterdag start project LIJF-elijk ANDERS in Engelse Kerk

In de Engelse Kerk in de Langestraat in Oostende start zaterdag het project ‘LIJF-elijk ANDERS’ met foto’s van de Gentse Hilde Braet. Het is een fototentoonstelling rond seksualiteitsbeleving van vrouwen met een beperking.
The post Zaterdag start project LIJF-elijk ANDERS in Engelse Kerk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Russische desinformatiecampagne speelde AfD in de kaart

Een agentschap gelieerd aan het regime in Moskou heeft een desinformatiecampagne gevoerd om Duitse kiezers schrik aan te jagen en de extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) een duw in de rug te geven. Dat berichten verschillende Duitse media op basis van gelekte documenten van het Social Design Agency uit Moskou.

Lees meer »

Gary Magnée is nieuwe veelzijdige verdediger: “Cercle is beste optie als ik wil groeien”

Als een jeugdspeler van Anderlecht, Club Brugge en Racing Genk trok Gary Magnée naar de Oostkantons. Halfweg augustus maakte de Luikenaar de overstap van Eupen naar Cercle. “Hij is behendig, snel met de bal en waardevol in verdedigend werk.”
The post Gary Magnée is nieuwe veelzijdige verdediger: “Cercle is beste optie als ik wil groeien” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verwoestende bosbranden Hawaï gevolg van verschillende factoren

De grote natuurbranden die over het Hawaïaanse eiland Maui raasden vorig jaar augustus, waren het gevolg van een complexe samenloop van factoren die “jaren in de maak zijn geweest”. Dat staat in een rapport dat vrijdag is gepresenteerd over de bosbranden. Bij het natuurgeweld kwamen meer dan honderd mensen om het leven.

Lees meer »

Kitten staat plots op menu van tijgers wanneer het in hun verblijf valt, maar dat is buiten personeel van zoo gerekend

In de Johor Zoo in Maleisië beleefden bezoekers en medewerkers begin deze maand een spannend moment. Twee tijgers omsingelden een kitten dat in hun verblijf was gevallen en dreigden het hulpeloze diertje op te eten. Het jonge katje moest muisstil in een goot blijven zitten, terwijl omstaanders de roofdieren probeerden verdrijven. Het personeel slaagde er uiteindelijk in om de tijgers

Lees meer »