Roland en Nelly vieren gouden huwelijksjubileum

Roland Vanderjeugd en Nelly Beauprez werden ontvangen op het gemeentehuis ter gelegenheid van hun gouden jubileum. Roland (71) en Nelly (68) zijn beiden geboren in Roeselare. Het paar huwde op 23 maart 1974. Roland ging naar de gemeentelijke jongensschool in Staden en dan nog twee jaar naar het VTI in Roeselare, Nelly ging naar de besisschool bij de zusters van Sint-Kristoffel tot haar 14de. Roland startte zijn loopbaan op 14 jaar met een leercontract bij Electro-sanitair Saelens in Staden tot zijn 18de, daarna volgde zijn legerdienst om dan op 22 jaar als internationaal chauffeur te gaan werken. In 1982 begon Roland als zelfstandig schroothandelaar en dat doet hij nog altijd, in Diksmuide. Nelly startte haar loopbaan op 14 jaar bij het textielbedrijf Byttebier als strijkster. Daarna werkte ze nog enkele seizoenen bij Talpe in Kortemark. Toen de kinderen geboren werden, bleef ze thuis. Na hun huwelijk woonden ze een jaar in bij de ouders van Nelly om daarna een eigen huis in de Schoolstraat te kopen. Het paar kreeg twee zonen: Mario (met Ann Vandemoortele, Staden) en Angelo (Houthulst). Er zijn ook drie kleinkinderen: Tristan, Thibo (en vriendin Kayra) en Ella-Louise. (foto ACK)

The post Roland en Nelly vieren gouden huwelijksjubileum is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Landskampioenen, bekerwinnaars en oud-internationals: deze oude bekenden zijn te zien in ons amateurvoetbal

Vorig weekend begon ook in het amateurvoetbal de competitie. Vaak is het dan zoeken naar interessante figuren of oude bekenden die zich op de amateur- en provinciale velden wekelijks uitleven. Wij gingen daarom op zoek naar een elftal namen dat weleens een belletje zou kunnen doen rinkelen.
The post Landskampioenen, bekerwinnaars en oud-internationals: deze oude bekenden zijn te zien

Lees meer »

Derde zeepkistenrace aan Leopoldhelling in Blankenberge

Op zaterdag 14 september vindt de derde editie van de zeepkistenrace plaats aan de Leopoldhelling. Nieuw dit jaar is dat er ook een waterbak met jump en een kromming in het parcours verwerkt worden. “Bij een speciale behendigheidsproef wordt er een verticaal bord – een blikkenvanger – voorzien met drie verschillende openingen. Daar moeten de
The post Derde zeepkistenrace

Lees meer »

24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge

Uit een kluis in een kantoor van de scheepvaartpolitie in Zeebrugge is 24.000 euro verdwenen. De Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge onderzoeken de zaak, waarbij vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemensen die er werken wordt gekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.

Lees meer »

Fernand (65) zwaait na 48 jaar af bij Vandaele Machinery: “Ik zal het niet kunnen laten om geregeld nog eens binnen te wippen”

Bij de firma Vandaele Machinery werd een heerlijk personeelsfeestje gebouwd naar aanleiding van het pensioen van de geliefde en gewaardeerde werknemer Fernand Wille.
The post Fernand (65) zwaait na 48 jaar af bij Vandaele Machinery: “Ik zal het niet kunnen laten om geregeld nog eens binnen te wippen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Zowel de klanten als de medewerkers zijn tevreden met de nieuwe dynamiek”: Bekende verhuur- en verhuisfirma Sofanie uit Veurne wordt Allto

Wie Veurne wel eens binnenrijdt langs de E40, merkte het al op: er is weer volop bedrijvigheid op de koer van Sofanie. De bekende verhuur- en verhuisfirma werd enkele maanden geleden overgenomen door vier dertigers met ambitieuze groeiplannen. “Tegen het einde van het jaar staan hier zestig nieuwe machines en willen we met Allto een tiental medewerkers tewerkstellen.”
The

Lees meer »