Kingribs bekroont tot Beste Keten door Takeaway.com: “Genomineerd tussen enkele grote namen”

Acht maanden geleden opende Alladin Zeidan (32) zijn negende afhaalrestaurant Kingribs in de Leiestraat in Kortrijk, “de hoofdstad van West-Vlaanderen”. Na Hasselt en recent de opening van Mechelen staat de teller intussen op 11 vestigingen. “We zijn de delivery specialist en letten op alle details bij het inpakken. Met de Beste Keten award wordt ons harde werk beloond”, zegt Alladin.

Kingribs focust op slow cooked spareribs en premium burgers. “Ik wou takeaway herdefiniëren met kwalitatieve gerechten, niet enkel goedkope fastfood. We zijn de enige keten in België die traag gegaard kalfsvlees serveert. Kingribs onderscheidt zich ook met de professionele levering in design boxen. We verpakken bijvoorbeeld koude en warme gerechten apart, hebben speciale frietzakjes en geven vochtige doekjes mee. Takeaway.com heeft die details ook opgemerkt”, vertelt Alladin.

Hij mocht de prijs in ontvangst nemen tijdens een awardshow in Chalet Robinson in Brussel. Een brasserie en feestzaal midden in een park, enkel te bereiken met een bootje. “Het was al een hele eer om genomineerd te zijn bij de tien beste ketens in België, tussen enkele grote namen, maar met het meeste aantal publieksstemmen haalden we dan ook de titel binnen. Twee jaar geleden waren we ook al genomineerd, maar we hebben toen niet gewonnen.”

De award van Beste Keten 2023 krijgt een mooi plaatsje op het hoofdkantoor van Kingribs in Sint-Niklaas. “Hopelijk kunnen we in de toekomst weer kans maken op de titel. We blijven gaan voor sterker en groter. Dit is trouwens onze derde prijs in de afgelopen vier jaar. We sleepten al Beste Nieuwkomer in België (2020) en Beste Oost-Vlaamse Takeaway in de wacht.”

Binnenkort wil Kingribs Kortrijk ook zitplaatsen voorzien. “De locatie heeft alleszins ruimte genoeg. De aanvraag loopt. Het is opvallend dat Kortrijkzanen graag naar buiten komen en willen tafelen”, glimlacht franchisenemer Elias Tchalaev (26).

Om de winst van Beste Keten te vieren, trakteert Kingribs onze lezers op een gratis portie onion rings vanaf een bestelling van 25 euro. Gebruik de code ‘KWAWARDS’ op www.kingribs.com.

The post Kingribs bekroont tot Beste Keten door Takeaway.com: “Genomineerd tussen enkele grote namen” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik had nog klanten van het eerste uur”: Na maar liefst 43 jaar valt het doek over kapsalon Mia in Wervik

Kapsalon Mia in de drukke Geluwestraat was zaterdag voor de allerlaatste keer open. Mia Lecompte (63) gaat met welverdiend pensioen. Sedert begin april 1981 (!) was ze zelfstandig kapster. “Als meisje van 15 droomde ik van mijn eigen zaak”, zo begint de handgeschreven brief die Mia meegaf met elke klant. En dat waren er heel veel. Mia en haar echtgenoot

Lees meer »

Hamas bereidde zich jarenlang voor op ondergrondse oorlog: handleiding beschrijft hoe je door pikdonkere tunnels navigeert en zo veel mogelijk doden maakt

Het Israëlische leger heeft in de Gazastrook documenten gevonden die laten zien dat Hamas zich jarenlang voorbereidde op een ondergrondse oorlog tegen Israël. Ze omvatten onder meer een gevechtshandleiding die beschrijft hoe je je razendsnel door de pikdonkere tunnels onder Gaza verplaatst en zo veel mogelijk doden maakt in een kleine ruimte. Het zou mee verklaren waarom Israël de grootste

Lees meer »

Vrouw (62) dood teruggevonden in mobilhome langs snelwegparking: “Onderzoek naar de feiten loopt”

Op de snelwegparking langs de E40 in Jabbeke werd afgelopen dinsdag het levenloze lichaam van een 62-jarige vrouw uit De Haan aangetroffen in een mobilhome. Het West-Vlaams parket opende een onderzoek naar de feiten. “Ik kan bevestigen dat mijn cliënt in verdenking werd gesteld voor schuldig verzuim”, zegt meester Lawrence Taillaert. “Ondertussen is hij vrijgelaten.”

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Dikt Tim Celen in de wegrit de medailleteller nog wat aan? Laurens Devos stoot door naar finale

De Paralympische Spelen in Parijs zijn al toe aan hun voorlaatste dag. Tafeltennisser Laurens Devos (TT9) plaatste zich vanmorgen al voor de finale, die om 17 uur volgt, en speelt dus om het goud. Een medaille die dressuuramazone Michèle George zonet al (andermaal) pakte. Voor onze landgenote is het al haar zevende gouden medaille, een evenaring van het record.

Lees meer »

Wijkcomité Prinsenhof organiseert wijkfeesten voor jong en oud

Het wijkcomité van het Prinsenhof in Roeselare organiseert op zaterdag 7 en zondag 8 september zijn wijkfeesten. “Met activiteiten voor jong en oud”, aldus Wouter Wenes van het wijkcomité.
The post Wijkcomité Prinsenhof organiseert wijkfeesten voor jong en oud appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trump pleit onschuldig aan herziene aanklacht verkiezingsinmenging

Voormalig Amerikaans president Donald Trump heeft onschuldig gepleit in een strafzaak waarin hij wordt beschuldigd van het beïnvloeden van de vorige presidentsverkiezingen. De aanklagers pasten vorige week de aanklacht aan na een uitspraak van het Hooggerechtshof over de onschendbaarheid van Amerikaanse presidenten, schrijft Reuters.

Lees meer »

Maak plaats Duitsland, de toekomst van de auto is ‘made in China’: “De Chinezen hebben een voorsprong van jaren opgebouwd”

Deutsche Gründlichkeit. Het was jarenlang het antwoord van automobilisten uit binnen- en buitenland die voor de aankoop van een nieuwe auto niet verder keken dan de lokale verdeler van Audi, BMW, Volkswagen of Mercedes. Dat gold ook voor China. Al zijn ze daar in eigen land geëvolueerd van grote afnemer naar overnemer van de markt. Een voorbode voor hier bij

Lees meer »