28-jarige vrouw zwaargewond nadat ze met Porsche tegen boom rijdt in Esen

Een 28-jarige vrouw is donderdagmiddag zwaargewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval in Esen, een deelgemeente van Diksmuide. De vrouw ging met haar Porsche van de weg af en knalde frontaal op een boom. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht.

Het verkeersongeval deed zich rond 17 uur voor op de Roeselarestraat in Esen. “Een 28-jarige vrouw uit Kortemark reed er met haar Porsche in de richting van Diksmuide”, zegt commissaris Rafael Rondelez van zone Polder. “Om een onduidelijke reden raakte ze van de weg af. Ze reed eerst even door de graskant, maar knalde daarna aan hoge snelheid op een boom. De klap was erg zwaar. De vrouw kon uit de auto worden geholpen en lag bij aankomst van de hulpdiensten op de grond. Ze was wel nog bij bewustzijn, maar raakte zwaargewond. De vrouw werd buiten levensgevaar naar het AZ Delta in Rumbeke gebracht.”

Door het ongeval was een rijstrook lange tijd afgesloten. De brandweer plaatste de nodige signalisatie en moest flink wat brokstukken en gelekte motorvloeistoffen van de weg ruimen. De Porsche is wellicht rijp voor de schroothoop. Gelet op de bijzonder zware impact op de boom, en de schade aan de stam, mag de vrouw van geluk spreken dat ze in een stevige auto reed en het ongeval overleefde. (JH)

The post 28-jarige vrouw zwaargewond nadat ze met Porsche tegen boom rijdt in Esen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Bezoek van deskundige alleen al: 125.000 euro”: radiostem raakte dakloos door 14 jaar durend verzekeringsgeschil

“Ik vraag me af hoe mijn leven er zonder die ramp uitgezien zou hebben”, zegt radiostem Els De Craecker (48), bekend van JOE en Nostalgie. Na graafwerken op een aanpalend terrein verzakte haar huis, waarop een lijdensweg van 14 jaar begon. Het getouwtrek met de verzekering deed de dakloze Els in een zware depressie belanden en uiteindelijk eindigde ze in

Lees meer »

Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons”

Phone House in Kortrijk zal door verschillende klachten niet langer als postpunt gebruikt worden door bpost. De uitbater respecteert de eigen openingsuren onvoldoende daarvoor. “Het spijt ons”, aldus bpost.
The post Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Spilhoeve krijgt label West-Vlaams streekproducent

Enkele weken na de opening van de hoevewinkel van Tinne Gyselinck (33) en Jonas Maes (35) uit Beselare kregen ze de titel van West-Vlaams streekproducent.
The post Spilhoeve krijgt label West-Vlaams streekproducent appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vernieuwde Zoute Grand Prix in Knokke-Heist voorgesteld: “Alles centraliseren op één locatie”

“Het was steevast een fantastisch weekend. Hét topweekend voor Knokke-Heist. En toch is het financieel niet gelukt. Het is dus logisch dat we het anders gaan aanpakken. Als je hetzelfde doet, krijg je hetzelfde resultaat en dat kan de bedoeling niet zijn.” Marc Coucke heeft de vernieuwde Zoute Grand Prix in Knokke-Heist voorgesteld. En daarbij staan enkele veranderingen en zaken

Lees meer »

Zeilduo Lefebvre-Heuninck valt na tweede dag op Olympische Spelen terug naar vijftiende plek in 49er FX-klasse

Zeilers Yannick Lefebvre en Jan Heuninck zijn maandag van de dertiende naar een gedeelde vijftiende plek gezakt in de 49er FX-klasse op de Olympische Spelen in Parijs. Daarmee ligt het Belgische duo niet op koers voor de medalrace, die voorbehouden is voor de top tien aan het einde van de twaalf reguliere regatta’s.
The post Zeilduo Lefebvre-Heuninck valt na

Lees meer »