Reorganisatie van kantoren BNP Paribas Fortis in de regio

Ook in de financiële sector is het voortdurend nadenken over de toekomst om zo voor klanten en medewerkers van vandaag en morgen voorbereid te zijn. BNP Paribas Fortis plant in onze regio een grondige reorganisatie en zoekt ook nog een cashpunt voor de universele bankautomaat.

“Schaalvergroting door verdere digitalisering is alomtegenwoordig in onze maatschappij”, horen we van Kristof Depinois en Peter Vanweehaeghe, die beiden vennoten zijn in de Ieperse BNP Paribas Fortis-vestiging in de Korte Torhoutstraat.

“Daarom is er een fusie van enkele zelfstandige kantoren die zich clusteren om vanuit een centraal punt alle klanten van hun werkgebied te bedienen. De kantoren Zonnebeke en Wervik vormen sinds 4 maart samen met het kantoor Ieper één grote cluster die fysiek vanuit het kantoor Ieper zal opereren. We doen dit met zes vennoten: Celine Ghyselen, Virginie Gryson, Bart Dejaegher, Kristof Depinois, Pieter Devriendt en Peter Vanweehaeghe. Samen met onze veertien medewerkers zullen we blijven focussen op de sterkte van BNP Paribas Fortis: het verlenen van deskundig advies aan onze klanten.”

Geen jobverlies

Met deze reorganisatie gaat evenwel geen jobverlies gepaard. “De dagdagelijkse service gebeurt vandaag immers al voor 95 procent digitaal en aan de automaat, dit verandert niet. Door deze samenwerking kunnen we met onze vast kantoorequipe en dankzij onze expertise nog meer de kaart trekken van onze adviesafspraken. We kunnen de klanten op afspraak elke weekdag ontvangen tot 20 uur en op zaterdagvoormiddag tussen 9 en 12 uur.”

Nu door de overheid beslist is dat alle bankautomaten universeel moeten worden is Batopin – een nieuw netwerk van bankneutrale geldautomaten – nog op zoek naar een locatie in Ieper voor zo’n cashpunt. “Die moeten vooral centraal gelegen zijn, een goeie bereikbaarheid hebben, voldoende groot zijn, toegankelijk zijn voor mensen met een beperking en beschikken over een afgesplitst gelijkvloers huurgedeelte. De gevel moet minimum vijf meter breed zijn en er mag geen vloerverwarming zijn. Het moet bovendien een pand zijn dat te huur staat, want Batopin koopt geen gebouwen. Wie denkt een pand in zijn bezit te hebben, mag ons altijd contacteren.”

Info: BNP Paribas Fortis Ieper 057 22 64 20.

The post Reorganisatie van kantoren BNP Paribas Fortis in de regio is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Robot of een echte vrouw? Restaurantgangers kunnen ogen niet geloven wanneer hun eten opgediend wordt

Er wordt hard gewerkt aan technieken om robots er realistischer uit te laten zien, maar in China denken sommige restaurantgangers dat ze al door een hoogtechnologische machine worden bediend. In een restaurant in Chongqing gebruikt eigenaar Li namelijk haar passie voor dansen – en dan voornamelijk streetdance – om zich voort te bewegen als een robot. En daar is ze

Lees meer »

Bijna 50.000 fans van Rammstein beleven topavond in Oostende, politie is tevreden: “Geen incidenten”

De politie van Oostende blikt tevreden terug op de eerste concertdag van Rammstein waar 47.500 Rammstein-fans hun muziekhart konden ophalen. Vandaag verwacht Oostende opnieuw eenzelfde aantal fans. De politie blikt terug op een rustige en serene eerste dag zonder noemenswaardige incidenten.
The post Bijna 50.000 fans van Rammstein beleven topavond in Oostende, politie is tevreden: “Geen incidenten” appeared first

Lees meer »

Er kon nog nét een handje voor Martínez af: gefrustreerde Ronaldo foetert op alles en iedereen en trapt flesje weg na wissel

Neen, het was gisterenavond niet de avond van Portugal en meer bepaald Cristiano Ronaldo (39). De superster was tegen Georgië een vat vol frustratie, niet in het minst nadat hij vlak voorbij het uur al gewisseld werd door Roberto Martínez. Een flesje moest eraan geloven. Het moet wel gezegd: CR7 liet zich op een andere manier ook van z’n beste

Lees meer »

Hoeveel betaal je deze zomer voor een huurappartement aan zee? “Een volledige week hier is goedkoper dan 5 nachten Knokke”

Een appartement huren aan de Belgische kust is deze zomer gemiddeld zes procent duurder dan vorig jaar. Hoeveel moet je inmiddels rekenen voor een week aan zee? En waarom werden enkele populaire kustgemeenten fors duurder? Het meest betaal je weinig verrassend in Knokke. Maar in deze pittoreske badplaats ligt de weekprijs volgens de Kustbarometer van Dewaele Vastgoed en HUSWELL liefst

Lees meer »

Mechels gerecht gaat nu toch aan de slag met extra “bewijsmateriaal” veroordeelde procureur

Het kort geding dat voormalig Gents procureur Johan Sabbe had aangespannen tegen de Belgische staat in verband met zijn veroordeling uit 2021 voor grensoverschrijdend gedrag en aanranding, wordt woensdag niet behandeld door de Brusselse rechtbank van eerste aanleg. Het kort geding is zonder voorwerp geworden en zal geschrapt worden nu het Mechelse parket toch aan de slag wil met het

Lees meer »

Kortrijkse balie, magistratuur en gerechtspersoneel nemen afscheid van Guido Casier (70): “Je was er altijd al, een echt boegbeeld”

Na een loopbaan van 40 jaar als parketmagistraat en rechter is door de Kortrijkse balie, magistratuur en gerechtelijk personeel op de laatste dag van het gerechtelijk jaar afscheid genomen van Guido Casier (70) uit Heule (Kortrijk). “Een boegbeeld”, klonk het unisono.
The post Kortrijkse balie, magistratuur en gerechtspersoneel nemen afscheid van Guido Casier (70): “Je was er altijd al,

Lees meer »

Zus van koningin Mathilde debuteert als actrice: “Ik wilde mijn angsten overwinnen”

Hélène d’Udekem d’Acoz (44), zus van koningin Mathilde, heeft een opvallende carrièrewissel gemaakt. De gewezen advocate debuteert als actrice. Het eerste toneelstuk waarin ze de hoofdrol speelt, gaat vanavond in première op het hoog aangeschreven festival van Avignon in Frankrijk. Een opvallende zet voor de gravin, die naar eigen zeggen aan een bijna verlammende verlegenheid lijdt.

Lees meer »

Roeselare is klaar voor Godelievefeesten

Op zondag 7 juli zijn er de jaarlijkse Godelievefeesten. Er staan opnieuw tal van activiteiten met de nodige animatie op het programma. Door de recente werken moest het stratenplan voor de rommelmarkt wat hertekend worden.
The post Roeselare is klaar voor Godelievefeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE ZWITSERLAND – ITALIË (18u). Spalletti rekent op Bastoni en Mancini in de defensie, geblesseerde Dimarco haakt af

Zwitserland kon op dit EK voetbal tegen Duitsland even dromen van groepswinst, maar de 1-1 van Füllkrug verwees hen naar de tweede plaats. Bij de Italianen was het dan weer bibberen tot in het absolute slot: Zaccagni trapte zijn ploeg tegen Kroatië pas in de laatste minuut naar de tweede plaats in hun groep. Kunnen de troepen van Spalletti zich

Lees meer »

Negen doden door auto die in mensenmassa rijdt in Seoel

In de Zuid-Koreaanse miljoenenstad Seoel zijn negen mensen overleden nadat een auto in een mensenmassa reed. Dat meldt de politie. Zes personen overleden ter plaatse, drie anderen werden dood verklaard bij hun aankomst in het ziekenhuis. Nog eens vier mensen raakten gewond.

Lees meer »

WECANDANCE pakt uit met inclusief strandevenement Horizon in Zeebrugge

Het strandfestival WECANDANCE in Zeebrugge pakt deze zomer uit met ‘Horizon’: een inclusief strandevenement dat niet alleen een gevoel van gemeenschap bevordert, maar tegelijkertijd twee goede doelen ondersteunt. Met exclusieve toegang tot een deel van het festivalterrein van WECANDANCE.
The post WECANDANCE pakt uit met inclusief strandevenement Horizon in Zeebrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »