Decathlon Kortrijk organiseert eerste editie Decathlon Team Run in het Beneluxpark

Decathlon Kortrijk organiseerde de afgelopen twee jaar een Bedrijvenrun. “Na twee succesvolle edities, willen we het evenement niet meer beperken voor enkel bedrijven. Vanaf dit jaar is iedereen welkom. We staken het event in een nieuw jasje en organiseren de eerste editie van de Decathlon Team Run op 24 mei”, zegt Maarten Ysebaert van Decathlon.

Decathlon Kortrijk wil mensen dichter bij elkaar brengen door samen sport te beleven. Het Beneluxpark en ernaast AZ Groeninge situeren zich nabij een rustige mooie groene zone op Hoog Kortrijk waar het evident is om een tof parcours uit te stippelen. De Decathlon Team Run is een team challenge waarop iedereen dus welkom is. Het doel is om met een team van vijf personen zo snel mogelijk 25 km af te leggen. Elk teamlid loopt een rondje van vijf kilometer, om daarna de estafettestok door te geven aan het volgende teamlid.

Kortrik Olympic

Behendigheid, communicatie en doorzettingsvermogen zullen dus zeker van pas komen. Er worden op het einde drie verschillende rankings gemaakt: snelste gemengd team, snelste damesteam en snelste herenteam. Er is randanimatie voorzien op de parking van Decathlon Kortrijk, start- en aankomstplaats. Deelnemers worden verwelkomd door Mout Uyttersprot met een streepje muziek en kunnen er terecht voor een hapje en een drankje. Supporters en lopers zijn welkom vanaf 17 uur op 24 mei. Het officiële startschot van de Team Run wordt om 18 uur gegeven.

Dit evenement kadert ook in het Olympisch traject van de Stad Kortrijk: Kortrik Olympic. De stad organiseert hierin een reeks leuke en sportieve uitdagingen om inwoners, scholen, sportclubs en verenigingen van de olympische sfeer te laten proeven. Het doel is om nog meer Kortrijkzanen te doen sporten en bewegen.

Inschrijven kan via https://www.star-tracking.be

The post Decathlon Kortrijk organiseert eerste editie Decathlon Team Run in het Beneluxpark is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Voorpost: heel Vlaams, Heel-Nederlands en heel bereid tot actie

Een groep aanhangers van de extreemrechtse groepering Voorpost is zondagmiddag binnengedrongen in het nieuwe opvangcentrum Apollo in Zutendaal. De militanten klommen op het dak en staken er vuurpijlen af. Ze gebruikten een rookbom en rolden antimigratiespandoeken uit. Op Voorpost kan het Vlaams Belang al bijna 50 jaar rekenen. Om te plakken, om te betogen en om asielcentra te bestormen.

Lees meer »

Vlak voor ‘Met vier in bed’ is Alex voor de vierde keer hervallen: “Het leven gaat gewoon verder”

In een nieuwe aflevering van ‘Met vier in bed’ vertrekken de B&B-uitbaters op een unieke treinreis in Landen, waar Jo samen met zijn vrouw Hilde Station Racour uitbaat. Gedurende het programma wordt Jo echter vergezeld door hartsvriendin Alex. Maar vlak voor hun deelname kreeg die laatste echter slecht nieuws. “Op 1 januari heeft ze mij verteld dat ze voor de

Lees meer »

Originele wandelexpo zet 50 jaar Festival Dranouter in de kijker: “We laten ons fotoarchief op een speciale manier op je los”

Met een originele wandelexpo zet Dranoeter vzw 50 jaar Festival Dranouter in de kijker. Langs een wandeling, die zo’n 3 kilometer lang is, ontdek je de hoogtepunten van een halve eeuw festival. “De foto’s sleuren je mee op een tijdreis vol prettig gestoorde verhalen.”
The post Originele wandelexpo zet 50 jaar Festival Dranouter in de kijker: “We laten ons

Lees meer »

“Ik weet niet wat hij daar zei, en ik denk hij ook niet”: debat tussen Joe Biden en Donald Trump vergroot twijfels over fitheid van Amerikaanse president alleen maar

De Amerikaanse president Joe Biden heeft de hooggespannen verwachtingen niet kunnen inlossen in een eerste tv-debat met Donald Trump, zijn tegenstander bij de presidentsverkiezingen in november. Biden kwam meermaals verward over, en wist de Amerikaanse kiezer niet te overtuigen dat hij ondanks zijn hoge leeftijd (81) nog een nieuwe ambtstermijn aankan.

Lees meer »

Kortrijkse rugbyclub organiseert vrijdagavond Rugby in ‘T Park

“We zetten dit nu al voor de vierde keer op poten”, opent Bjorn Torsy, STC en jeugdcoördinator van Rubyclub Curtrycke. “De reden ligt voor de hand. We willen een zomeraanbod creëren voor onze leden op een niet competitieve manier. Onze thuishaven ligt in Rollegem en we stellen vast dat dit voor de Kortrijkzaan precies het einde van de wereld is.

Lees meer »

Prijzen stegen in 2023 nog steeds sneller dan lonen in EU

De reële lonen zijn in de Europese Unie in 2023 verder gezakt: ondanks sterkere loonstijgingen en een dalende inflatie is de koopkracht met gemiddeld 0,6 procent gedaald. Dat blijkt uit analyse van het Duitse onderzoeksinstituut WSI van de Hans-Böckler-Stichting, een orgaan van de Duitse vakbonden.

Lees meer »

Voetpad in Stadenstraat en parkeervakken in Cassierslaan

Het stuk Stadenstraat tussen de Eug. De Grootelaan en de Kasteeldreef krijgt een voetpad en in de Cassierslaan worden parkeervakken aangelegd. Dat keurde de gemeenteraad in Houthulst donderdagavond goed. Goed voor een kostprijs van bijna 150.000 euro.
The post Voetpad in Stadenstraat en parkeervakken in Cassierslaan appeared first on KW.be.

Lees meer »