Restaurant Storm verhuist tijdens Ostend Beach Festival even naar het strand: “Meer dan ooit inzetten op beleving”

In het kader van het vijftiende jubileumjaar kondigt Ostend Beach Festival een unieke culinaire samenwerking aan. Storm, bekend om zijn gastronomische verfijning met het beste uit de Noordzee, zal het exclusieve viprestaurant uitbaten tijdens het festival. Chef Michiel Rabaey laat zich niet alleen inspireren door de zee, maar ook de muziek en de dj’s.

Ostend Beach Festival is het toonaangevend festival in de elektronische muziekscene en viert zijn 15de verjaardag met een ongekend uitgebreide line-up. Van 12 tot en met 14 juli verwelkomt het strand van Oostende meer dan 20.000 liefhebbers om samen 100 (inter)nationale artiesten over vier podia te bewonderen.

Jan Mortelmans en Kevin Beirens, organisatoren Ostend Beach Festival, willen meer dan ooit inzetten op beleving. ”We zijn verheugd om Storm te verwelkomen als ons viprestaurant voor deze speciale feesteditie van Ostend Beach Festival. We wilden dit jaar meer dan ooit extra inzetten op beleving en daar past dit initiatief perfect bij. Mensen zullen in een intieme setting kunnen genieten van zicht op zee én op het festival. Ondertussen worden ze verwend met een culinair menu.”

Groter publiek bereiken

Gelegen aan de Hendrik Baelskaai, met een prachtig uitzicht op de vissersboten, is Storm niet alleen een restaurant, het is een beleving waar chef Michiel Rabaey en gastvrouw Nathalie Hiele sinds 2018 hun passie voor zeevruchten en duurzaamheid delen. Deze zomer brengen zij hun expertise naar Ostend Beach Festival. “Het is voor ons een mooie gelegenheid om naar buiten te komen en een groter publiek te bereiken. Wat we gaan serveren weet ik nog niet volledig. Ik werk immers met dagverse producten uit de zee en ben dan ook afhankelijk van de aanvoer van de dag. Bepaalde vissen zijn goed in de zomer en die zullen dan ook op het menu komen”, licht de chef toe.

Geïnteresseerden kunnen op zaterdag of zondag komen eten om 18 of 20 uur. Je betaalt 149 euro per persoon, maar je krijgt hiermee ook toegang tot de vip en het festival zelf.

Tickets & de volledige line-up vind je via www.ostendbeach.be

The post Restaurant Storm verhuist tijdens Ostend Beach Festival even naar het strand: “Meer dan ooit inzetten op beleving” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Hooggerechtshof VS: Trump geniet deels immuniteit tegen vervolging Capitoolrellen, vonnis voor verkiezingen onwaarschijnlijk

Het Amerikaanse Hooggerechtshof in Washington DC heeft geoordeeld dat Donald Trump deels presidentiële immuniteit genoot tijdens de bestorming van het Capitool in 2021. Een vonnis over Trumps vermeende beïnvloeding van de verkiezingen in 2020 vóórdat de Amerikanen in november naar de stembus gaan, lijkt daardoor steeds minder waarschijnlijk.

Lees meer »

Vermoedelijke daders van dodelijke home-invasion in Halle opgepakt

De vermoedelijke daders van de home-invasion in Halle op 19 april 2024 zijn opgepakt. Het gaat om 3 mannen uit de omgeving van Brussel. Er volgden verschillende huiszoekingen, onder andere op de woonplaatsen van de gearresteerde mannen. Bij de home-invasion werd een van de bewoners neergeschoten, hij overleed enkele dagen later.

Lees meer »

Jumbo-baas al veel eerder verdacht van witwassen. Dit kwam nooit naar buiten. Maar bedrijfstop én familie wisten het wél

Ooit was hij één van de meest gevierde CEO’s van Nederland, maar in september moet hij toch voor de rechter verschijnen. Voormalig Jumbo-topman en mede-eigenaar Frits van Eerd wordt beschuldigd van grootschalig witwassen. Bij zijn arrestatie in 2022 uitten de bedrijfstop en zijn familie hun verbazing. Onterecht, zo blijkt nu: van Eerd werd al sinds 2014 verdacht in een vergelijkbare

Lees meer »

Krommenhaak viert kermis met onder meer opening nieuw wandelpad

Komend weekend is er weer kermis op De Krommenhaak en de nabije wijken in Torhout. Het kermiscomité heeft een gevulde affiche klaar met zowel vertrouwde ingrediënten als enkele nieuwigheden.
The post Krommenhaak viert kermis met onder meer opening nieuw wandelpad appeared first on KW.be.

Lees meer »

Prijzen stegen in 2023 nog steeds sneller dan lonen in EU

De reële lonen zijn in de Europese Unie in 2023 verder gezakt: ondanks sterkere loonstijgingen en een dalende inflatie is de koopkracht met gemiddeld 0,6 procent gedaald. Dat blijkt uit analyse van het Duitse onderzoeksinstituut WSI van de Hans-Böckler-Stichting, een orgaan van de Duitse vakbonden.

Lees meer »

WHORSES stelt zondag EP voor in boEgie woEgie in Menen

Op zondag 30 juni kan je om 18 uur genieten van een optreden van de Kortrijk-Gentse band WHORSES in het kunst- en cultuurhuis boEgie woEgie in Menen. Kortrijkzaan Harry Descamps laat al even in z’n kaarten kijken.
The post WHORSES stelt zondag EP voor in boEgie woEgie in Menen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Maar één Democraat zou Trump volledig in de pan hakken bij verkiezingen, volgens nieuwe poll

Volgens een nieuwe poll van persbureau Reuters en marktonderzoeksbureau Ipsos is er maar één Democraat die erin zou slagen om Donald Trump te verslaan mocht die het tegen de oud-president opnemen tijdens de verkiezingen op 5 november. Het zou bovendien afgetekend gebeuren: met maar liefst 11 procentpunt (!) voorsprong. Er is wel één probleem: de kandidaat in kwestie liet in

Lees meer »

Website om overal in Vlaanderen aangepaste fiets voor mensen met beperking te huren voorgesteld bij het GielsBos in Lille

Bij zorgvoorziening Het GielsBos in Gierle, bij Lille, heeft G-sport Vlaanderen vandaag een nieuwe website voorgesteld waarop mensen met een beperking overal in Vlaanderen een aangepaste deelfiets kunnen huren. Het GielsBos gebruikt zelf al enkele jaren zulke aangepaste fietsen, en verhuurt die ook via een fietspunt aan andere mensen buiten de zorgvoorziening. Door aan te sluiten bij het online platform,

Lees meer »

DAS lanceert nieuwe richting ‘Beeldende en Audiovisuele Vorming’

Het Guldensporencollege DAS in Kortrijk lanceert de nieuwe richting ‘Beeldende en Audiovisuele Vorming’. “Het is een theoretisch artistiek-creatieve richting met een doorstroomfinaliteit. Wanneer je afstudeert, heb je dus een stevige basis en zijn er verschillende mogelijkheden in zowel professionele als academische bacheloropleidingen”, legt directeur Inge Gorré uit.
The post DAS lanceert nieuwe richting ‘Beeldende en Audiovisuele Vorming’ appeared first

Lees meer »

Pop-upzomerbar van Landelijke Gilde en Ferm zet zomer goed in

Met veel enthousiasme slaan de Landelijke Gilde Wingene en Ferm Wingene binnenkort de handen in elkaar voor een nieuw initiatief: een pop-up-zomerbar. Op 5, 6 en 7 juli is iedereen van harte welkom om met spijs en drank te genieten van dit gezellige initiatief.
The post Pop-upzomerbar van Landelijke Gilde en Ferm zet zomer goed in appeared first on

Lees meer »