Rechter wil toegang tot online accounts van British Museum-medewerker die museumstukken stal

Een Britse rechter heeft maandag toegang tot de eBay- en Paypal-accounts van een voormalig medewerker van het British Museum bevolen. De man wordt ervan verdacht honderden stukken uit de collectie van het prestigieuze museum te hebben ontvreemd.

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe ‘#LikeMe’-reeks speelt zich af in praktijkschool in Middelkerke, met opvallende bijrollen voor Luc Appermont en Bart Kaëll

Het vernieuwde ‘#LikeMe’ focust op Mia die samen met haar 2 mama’s naar Middelkerke verhuist om er Mode te studeren. Afwachten of "’#LikeMe’ aan zee" een even grote springplank vormt voor de piepjonge cast als de eerste seizoenen waren voor pakweg Pommelien Thijs en Camille. De jonkies krijgen alvast het gezelschap van doorwinterde bv’s als Luc Appermont en Bart Kaëll.

Lees meer »

Onbeperkt pakketjes terugsturen wordt binnenkort mogelijk afgestraft: Belgische e-commerce-sector wil af van ‘serial returners’

We shoppen steeds meer online, en daarbij gaat de focus zelfs in toenemende mate naar duurzaamheid. Dat betekent echter niet dat we minder pakjes terugsturen. Zowat een vijfde van alle kleding en schoenen gaat gratis retour richting afzender. Becom, de sectorfederatie van de Belgische e-commerce, kijkt daarbij naar een welbepaald deel shoppers. “Een groep ‘serial returners’ is goed voor bijna

Lees meer »

WZC Zilvervogel brengt dementie onder de aandacht

Woonzorgcentra Zilvervogel Woumen en Zilvervogel Reninge organiseren naar aanleiding van de Week van de Dementie verschillende activiteiten om dementie onder de aandacht te brengen.
The post WZC Zilvervogel brengt dementie onder de aandacht appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lonen en pensioenen slorpen 40 procent van gemeentekas op

Dik 40 procent van het geld dat lokale besturen de voorbije legislatuur uitgaven, ging naar lonen, sociale bijdragen en pensioenen. Dat blijkt vrijdag uit een analyse van ‘De Tijd’ op basis van de officiële jaarrekeningen van de 300 gemeenten voor de ­aflopende legislatuur.

Lees meer »

Twee kemphanen, één winnaar op de Bosuil en erg dom rood Van Cleemput: alle highlights van speeldag 7

Anthony Moris versus Vincent Janssen. Een duel in het duel, maar de Nederlander lachte laatst. “Vincent heeft het emotionele nodig om dat extraatje te brengen”, knipoogde Jonas De Roeck. Daarnaast ook onder anderen nog de domme rode kaart voor Van Cleemput, de snelle Genkse goal bij Cercle, Amuzu die zich excuseert na een slechte vrije trap en het onderhoud tussen

Lees meer »

DE GROTE PEILING. Leuven lijkt meer dan ooit ‘Mee met Mo’

Een maand voor de verkiezingen lijken de Leuvenaars meer dan ooit achter burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) te staan. In geen enkele centrumstad is men meer tevreden over het gevoerde beleid dan in Leuven. We lijken dan ook aan de vooravond te staan van een ruime overwinning voor ‘Mo’. Maar in de achterhoede wordt het voor velen bang afwachten.

Lees meer »

Vrouw (33) door brandweer uit wagen bevrijd na ongeval op kruispunt

Een 33-jarige vrouw uit Alveringem moest dinsdagmiddag door de brandweer uit haar wagen worden bevrijd na een verkeersongeval in Leisele (Alveringem). Het ongeval gebeurde toen haar wagen op een kruispunt in de flank aangereden werd.
The post Vrouw (33) door brandweer uit wagen bevrijd na ongeval op kruispunt appeared first on KW.be.

Lees meer »