Nieuw: Met de autocar naar Het Kustschlagerfestival in De Panne

Om nog meer muziekliefhebbers van Het Kustschlagerfestival te kunnen laten genieten, is het nu mogelijk om met een autocar naar Plopsaland De Panne, de thuisbasis van het festival, te reizen en zo de daguitstap nog comfortabeler en zorgelozer te maken.

Voor het eerst kunnen ook individuele festivalgangers en kleinere groepen met de autocar naar Het Kustschlagerfestival, waardoor de toegankelijkheid van het evenement aanzienlijk wordt vergroot. Vanuit Moorslede wordt Zuid West-Vlaanderen bediend en Oost-Vlaanderen wordt bediend vanuit Wetteren. Deze nieuwe service is ontworpen om het voor fans makkelijker te maken om te genieten van een dag vol amusement met optredens van Vlaamse topartiesten. Het biedt een perfecte oplossing voor diegenen die zich geen zorgen willen maken over de rit naar huis. Niettegenstaande het Plopsa Theater uitstekend bereikbaar is met trein en tram, is een vertrekstation van trein en tram niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vandaar dit nieuwe initiatief.

Zorgeloos Genieten

Het Kustschlagerfestival werkt enkel samen met officieel erkende autocaraanbieders die kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Festivalgangers kunnen erop vertrouwen dat ze in goede handen zijn, met professionele chauffeurs en comfortabele autocars die hen veilig naar hun bestemming brengen.

Mooie aanbiedingen en reservaties

De partners die deze autocarreizen aanbieden, hebben speciale pakketten samengesteld. Deze pakketten zijn niet alleen gunstig geprijsd, maar zorgen ook voor een zorgeloze dag. Je hoeft aan niks te denken. Voor meer informatie over deze aanbiedingen en om te reserveren kunnen geïnteresseerden rechtstreeks contact op te nemen met de autocaraanbieders: Opstappen in Moorslede (4 september 2024): https://www.reizenpatteeuw.be/nl/reizen/dagreizen/kustschlagerfestival – Opstappen in Wetteren (4, 11 en 18 september 2024: https://www.itareizen.be/concerten/kustschlagerfestival/ (PADI)

Info: www.kustschlagerfestival.be

The post Nieuw: Met de autocar naar Het Kustschlagerfestival in De Panne is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Voor één keer spreken we de inwoners van de chicste wijk van het land: Knokke-Zoute. “Het is een stukje paradijs voor wie het nog kan betalen”

Knokke wil het unieke karakter van het Zoute bewaren: aan de kronkelende smalle paadjes en witte villa’s met rode dakpannen mag niet geraakt worden. Kortom, het Zoute wordt mogelijk nóg wat exclusiever. Maar wie zijn de mensen die er wonen nu écht? Welke clichés kloppen en welke niet? In witte sneakers en met een hemelsblauw linnen hemd trokken we op

Lees meer »

Tentoonstelling in Langemark katapulteert je terug naar Bakelandtstoet

Juni is in de aanloop van de Musical Bakelandt bezaaid met activiteiten en evenementen rond de legendarische struikrover. Van de Facebookactie ‘Waar is Ludovic?’ tot een expo over de tien Bakelandtstoeten. “Het is verrassend om jezelf terug te zien op foto’s van dertig à veertig jaar geleden”, zeggen samenstellers Luc Descamps en José Rondelez van het Bakelandtcomité.
The post

Lees meer »

Lingeriewinkel en Beobank in de Zwanestraat in Torhout

In het pand op de hoek van de Zwanestraat met de Putstraat (foto), waar een tijdje een fitnesszaak heeft bestaan, komt er vanaf half augustus een nieuwe lingeriewinkel.
The post Lingeriewinkel en Beobank in de Zwanestraat in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »