LIVEBLOG ENGELAND-BELGIË (20u45). Casteels teruggekeerd naar Wolfsburg: doelman blijft sukkelen met schouderblessure

De Rode Duivels spelen vanavond een prestigieuze oefenpot op Wembley tegen EK-favoriet Engeland. Komen de Belgen beter voor de dag dan tegen Ierland? Volg de wedstrijd op de voet op deze pagina of kijk LIVE op VTM en VTM GO! 

Meer krantenkoppen in België

Schoonmaakbedrijf Entrio verhuist naar gloednieuw kantoor in het Spiegelpark: “Hiermee onderstrepen we onze duurzame groeiambitie”

Het schoonmaakbedrijf Entrio heeft zijn intrek genomen in de bedrijfssite Spiegelpark in de De Cassinastraat. Het schoonmaakbedrijf is goed voor een team van meer dan 140 poetsmedewerkers en heeft 30 jaar ervaring in de sector. “Met deze verhuis onderstrepen we onze duurzame groeiambitie”, stelt general manager Veerle De Marez.
The post Schoonmaakbedrijf Entrio verhuist naar gloednieuw kantoor in het

Lees meer »

Ligo stoomt anderstalige jongeren klaar richting werk

Negen anderstalige jongeren kregen in het nieuwe onderwijsproject BENO de kans hun Nederlands, wiskunde en digitale vaardigheden te verbeteren en van verschillende beroepsopleidingen te proeven. Onlangs sloten de jongeren in Ieper hun traject af met een afscheidsfeest.
The post Ligo stoomt anderstalige jongeren klaar richting werk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nu EK doorgaat zonder Duivels: dit zijn kwartfinales, met Nederland tegen Turkije en twee topaffiches

Het EK voetbal gaat door zonder de Rode Duivels. Niet België, maar Frankrijk stoot door naar de kwartfinales. Zij ontmoeten Portugal, dat strafschoppen nodig had om Slovenië uit te schakelen. Verder is het uitkijken naar Spanje-Duitsland. In de andere tabelhelft stoten na Zwitserland en Engeland nu ook Nederland en het verrassende Turkije door. Ontdek de (mogelijke) confrontaties!

Lees meer »

Laat je verbazen door natuurbeelden en cartoons

Wie zich wil vergapen aan schitterende natuurbeelden kan van 29 juni tot 29 september terecht in het bezoekerscentrum van Zwin Natuurpark. De 59ste editie van de internationale tentoonstelling Wildlife Photographer Of The Year is er te gast. Een bezoek is inbegrepen in de toegangsprijs tot het Zwin Natuur Park. Knokke-Heist is ook opnieuw de gastheer
The post Laat je

Lees meer »