Gespot met kinderwagen: Robert Pattinson en Suki Waterhouse hebben eerste kindje verwelkomd

Robert Pattinson (37) en Suki Waterhouse (32) hebben hun eerste kindje verwelkomd. Het koppel heeft het nieuws nog niet officieel bevestigd, maar werd gefotografeerd met een kinderwagen. 

Meer krantenkoppen in België

Pascal De Vreese staat met RC Bissegem voor een serieuze test

Zaterdag staan de buren en concurrenten Bissegem en Aalbeke tegenover elkaar. Beide ploegen doen het uitstekend. Aalbeke trekt samen met Moorsele en Zonnebeke de kop van de ranglijst. Bissegem volgt als vierde en telt amper een punt minder. Bissegem kende een kleine appelflauwte, maar is ondertussen weer goed bezig.
The post Pascal De Vreese staat met RC Bissegem voor

Lees meer »

LIVE LIMBURG. Al coalities in Maasmechelen, Riemst en Leopoldsburg – Genkenaren wijzen Zuhal de weg terug naar Brussel met borden en stickers

Verschillende steden en gemeenten in Limburg hebben intussen al een nieuw bestuur. Onder meer in Maasmechelen, Riemst en Leopoldsburg is de zaak al beklonken. Op andere plaatsen zijn de coalitiegesprekken nog volop aan de gang. Wat valt er nog uit de bus? Volg de ontwikkelingen en coalitievormingen na de verkiezingen op de voet in onze provinciale liveblog.

Lees meer »

Man die Nederlandse presentator Tim Hofman wilde doden krijgt vijf jaar cel

Een rechtbank in het Nederlandse Lelystad heeft woensdag de 42-jarige Chris T. uit Breda, die vorig jaar de Nederlandse tv-presentator Tim Hofman wilde doden, vijf jaar celstraf en een terbeschikkingstel­ling met voorwaarden opgelegd. Het openbaar ministerie had vorige maand twaalf jaar cel en een terbeschikkingstel­ling met dwangverpleging geëist.

Lees meer »

LIVE BEERSCHOT-ANDERLECHT. Harde kern Beerschot plant acties – Hubert spreekt om 14u30 eerste keer als nieuwe hoofdcoach van RSCA

De titel van ‘interim’ is weg. Met een verplaatsing naar Beerschot staat David Hubert morgen voor zijn eerste opdracht als hoofdcoach van Anderlecht. Om 14u30 spreekt hij met de pers. Hoe kijkt hij naar deze kans? En in welke opzichten wil hij met paars-wit evolueren? Hieronder kan u de babbel met de media straks op de voet volgen!

Lees meer »

Vlaams Belang is nergens incontournable

Dat kiezers niet op dezelfde manier stemmen voor nationale als voor lokale verkiezingen, blijkt nu ook uit de score voor Vlaams Belang in onze provincie. Vooraf was het uitkijken of er ergens scheurtjes in het cordon sanitaire zouden komen, maar dat blijkt nergens het geval.
The post Vlaams Belang is nergens incontournable appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Rusthuisfacturen werden plots niet meer betaald”: Oostendse poetsvrouw vrijgesproken voor pluimen hoogbejaarde vrouw

Een 53-jarige poetsvrouw uit Oostende is voor de Brugse strafrechtbank vrijgesproken voor misbruik van vertrouwen van een hoogbejaarde vrouw. S.B. gaf bijna 42.000 euro uit met de bankkaart van het – intussen overleden – slachtoffer, maar volgens de rechtbank is het niet bewezen dat dit zonder toestemming gebeurde.
The post “Rusthuisfacturen werden plots niet meer betaald”: Oostendse poetsvrouw vrijgesproken

Lees meer »

Leeftijdsgenoten uit afstudeerjaar 1964 houden reünie

Eind juli 1964 namen 29 frisse 19-jarigen uit het zesde jaar Latijn-Grieks afscheid van het toenmalig Sint-Stanislascollege in Poperinge. Op initiatief van Jacques Lesage en Yvan Cauwelier kwamen die leerlingen van toen voor de zestigste keer opnieuw samen, ditmaal om hun diamanten jubileum te vieren. De feestelijke dag begon in de kapel van de zusters
The post Leeftijdsgenoten uit

Lees meer »

Grote brand in gebouw bij Beekse Bergen, geen gevaar voor dieren

De Nederlandse brandweer is moeten uitrukken voor een zeer grote brand in een gebouw op het terrein van Safaripark Beekse Bergen. De brand werd maandag even na middernacht gemeld in een werkplaats van de technische dienst van het park in Hilvarenbeek, meldt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

Lees meer »

Boeing schrapt 17.000 banen om kosten te drukken

Boeing wil 17.000 banen schrappen, kondigde Boeing-topman Kelly Ortberg vrijdag aan. “Ons bedrijf bevindt zich in een moeilijke positie”, verklaarde hij. Ortberg probeert het bedrijf te herstructureren, de kosten te drukken en de vliegtuigproductie te verbeteren. Die wordt geplaagd door veel vertragingen, schrijft The New York Times.

Lees meer »