“Een voorzet à la De Bruyne”: Lukaku bedient Tielemans met héérlijke voorzet buitenkantje voet

Van een vlijmscherpe counter gesproken. De Rode Duivels klommen tegen Engeland op voorsprong na een razendsnelle tegenstoot, met Youri Tielemans en Romelu Lukaku in een hoofdrol. Vooral de héérlijke assist van die laatste was een lust voor het oog. 

Meer krantenkoppen in België

Melkboer Peter Scharlaken (63) heeft er zijn laatste ronde op zitten: “Vier generaties groot gebracht met onze melk”

Peter Scharlaken (63) baat samen met zijn steun en toeverlaat Bernadette Sanders (60) het landbouwbedrijf Nieuwenhove uit langs de Gistelsesteenweg. 30 jaar lang hadden ze ook een vaste melkronde, maar daar kwam vorige week zaterdag een einde aan. “Tijd om het wat rustiger aan te doen”, klinkt het.
The post Melkboer Peter Scharlaken (63) heeft er zijn laatste ronde

Lees meer »

Zwangere vrouw en 6 kinderen onder de doden nadat bootje met migranten zinkt aan Cap Gris-Nez

Op het Kanaal ter hoogte van Cap Gris-Nez is een rubberboot met bijna zeventig migranten erin gezonken. Volgens de Franse minister van Binnenlandse zaken Gérald Darmanin is er voorlopig sprake van 12 doden en “verschillende gewonden”. Enkele van hen zouden in kritieke toestand zijn. Twee opvarenden zijn nog vermist. Bij de doden zijn een zwangere vrouw en zes kinderen.

Lees meer »

Sven Gatz voert MR-VLD lijst aan in Jette

Al voor de vierde opeenvolgende keer staan MR en Open VLD samen op een tweetalige liberale lijst in Jette. Twintig kandidaten van de MR en zeventien Nederlandstalige liberalen van Open VLD gaan als groep naar de kiezer op 13 oktober. Sven Gatz is lijsttrekker.

Lees meer »

Volle lijst voor Trots Op Torhout: “We trekken met een frisse wind naar de verkiezingen”

De nieuwe, onafhankelijke partij Trots Op Torhout trekt met een volledige lijst naar de gemeenteraadsverkiezingen. De resterende vier plaatsen zijn ingevuld door Axelle Vandenberghe (24), Els Rogiers (48), Jürgen Naeyaert (42) en Linda Sabbe (55). Laatstgenoemde is de uitbaatster van café Au Pavillon.
The post Volle lijst voor Trots Op Torhout: “We trekken met een frisse wind naar de

Lees meer »

Vrijwilligers klaar voor 30ste Plantjesweekend in Wevelgem: “We willen meer dan 5.000 plantjes verkopen”

Tijdens het weekend van 13, 14 en 15 september hopen de zowat 200 vrijwilligers uit Wevelgem, Gullegem en Moorsele samen meer dan 5.000 azalea’s te verkopen. Een plantje kost 8 euro, de volledige opbrengst gaat naar projecten in de strijd tegen kanker.
The post Vrijwilligers klaar voor 30ste Plantjesweekend in Wevelgem: “We willen meer dan 5.000 plantjes verkopen” appeared

Lees meer »